4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Novation Bass Station II

Anmeldelse: Novation Bass Station II

Produktet er udgået, men vi anbefaler i stedet Launchkey Mini eller Launchkey 25 MKII.

En klassiker indenfor bass-synths og ideel til monofoniske bas- og lead-linier.

Novation Bass Station II er en ægte analog monosynt perfekt til bas men også som alsidig synth til fede leads, arpeggios mm. Novation tog den klassiske Bass Station og forbedrede modulation, effekter og filtre samt lagde en pattern-baseret arpeggio og step sequencer i. Bass Station II har to stembare oscillatorer samt en sub-oscillator. Den har 17 potmetre, 10 switches, pitchbend og modulation.  Transmitterer MIDI/CC-data fra de fleste kontroller, er nemt transportabel og lyder fedt!

Specifikationer

  • Ægte analog
  • Klassisk multi-mode filter eller Acid filter
  • Indlæs og gem lyde
  • Step Sequencer og Arpeggiator
  • Dedikerede kontrollers for hurtig editering
  • To oscillatorer plus en Sub-oscillator
  • Analoge effekter som distorsion, filtermodulation og filter overdrive
  • Flexible modulationer med 2 envelope og 2 LFOs
  • MIDI I/O samt USB

Ameldelse:

Versatil og kraftig, fantastisk at arbejde med

Jeg besluttede mig for endelig at få en analog synthesizer og valget faldt på denne på grund af hvor meget man får for pengene. Med to oscillatorer, to analoge filtre med kæmpe karakter, og masser af muligheder for modulering kan man lave stort set alle lyde man vil kunne få brug for.

Den skuffer ikke. Da næsten alle funktionerne (alle de vigtigste) har deres egen knap, er den en drøm at arbejde med. Man kan lynhurtigt redigere, hvilket gør det meget sjovere at designe lyde, end det er med en vst.

Lyden er fantastisk, filtrene er fyldt med karakter, med både mildere filtre og det meget aggressive 12db/oct filter.

Arpeggiatoren/sequenceren er utroligt sjove at arbejde med; det tager få sekunder at lave en melodi og få synthesizeren til at spille den. Det eneste der mangler her, er en ‘tap bpm’ knap.

Den eneste anden mangel er, efter min mening, at LFO’erne ikke kan sættes til sine waves. Det er dog sjældent et problem, da triangle waves i en LFO har næsten samme effekt.

Jeg vil klart anbefale den, hvis du leder efter en monofonisk analog synthesizer, hvor du får så meget som muligt for pengene.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Boss RC-505
Studie

Anmeldelse: Boss RC-505

Loop Station med 5 samtidige stereo spor, 85 rytmespor, 99 programpladser og USB. Beatboxere, sangere og DJs, jeres loop-station er ankommet. Vi introducerer RC-505 –

Ableton PUSH 2
DJ udstyr

Anmeldelse: Ableton PUSH 2

Controller til Ableton Live udstyret med stort display, 8 berøringsfølsomme drejeknapper og 64 supersensitive pads. Leveres inklusive Live 9 Intro. Ableton Push og Live arbejder

zoom recorder
Brands

Zoom

Zoom H6 – Recordere Zoom H6 High-End mobil lyd-optager og lydkort med udskifteligt mikrofon system. Op til 6 spor samtidig indspilning, support af SDXC memory