4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Akai LPK25

Anmeldelse: Akai LPK25


USB-mini-controller med 25-tangenter, velocity, arpeggiator og 4 memory-settings.

LPK25 laptop controller er et USB-MIDI-keyboard designet til musikere, producere og DJs. Keyboard-spillere der ønsker at arbejde med software på deres bærbare computer får her et tastatur der ikke fylder mere end at det nemt kan være i computertasken. Det lille tastatur har 25 anslagsdynamiske mini-tangenter, oktav op/ned, sustain og tap-tempo kontrol.  En indbygget arpeggiator gør det nemt at skabe nye melodiske ideer, og de fire hukommelsespladser sikrer nem adgang til programmerede opsætninger til forskellige funktioner/programmer.


Highlights

  • USB-MIDI keyboard som kan benyttes til stort set alle musikprogrammer
  • 25 anslags dynamiske mini tangenter
  • Arpeggiator, sustain knap, oktav op / ned, tap tempo kontrol
  • Plug-and-play USB tilslutning til Mac og PC uden driver installation
  • Lille nok til at være i tasken til den bærbare 
  • 4 programmerbare hukommelses pladser
  • Sender node eller program information fra tangenterne
  • Leveres med editor software til Mac og PC
  • USB bus powered – ingen ekstra strøm nødvendig

Anmeldelser:

Perfekt til studiet

Der er både gode og dårlige ting ved dette keyboard.
Personligt synes jeg det er meget lille hvis man skal indspille mange ting, men til gengæld er den meget handy og let at have med rundt. 🙂
Den er omkring samme længde som min computer, og passer perfekt nede i tasken 🙂


Mobilt keyboard

Jeg har haft denne lille charmør i nogle år efterhånden. Jeg har primært brugt det til at indskrive nodere i Guitar Pro 6, men siden da har jeg benyttet det meget ved indspilning i mit amatør-studie med Apples GarageBand og MainStage.
Keyboardet er let og overskueligt at benytte. USB-keyboardet er let at spille på og det er bare at sætte USB-stikket i keybordet og computeren. Derefter er det bare at åbne sit musikprogram og det køre lige så straks at det er koblet til.
Tangenterne er nok nogle af de bedste anslagsfølsomme tangenter i den prisklasse.
Dette keyboard er så lille at det bare kun er at stikke det ned i sin taske og afsted på farten. Det åbner muligheden for at man kan indspille i de forskellige offentligetransportmidler.
Den har: 2 oktav knapper til at skifte oktaver.
1 sustain knap som også ved orgel-lyd vil virke som leslie.
1 program-knap som kan programeres på 4 programmer.
1 APP-knap som kan få keyborden til at lave opgange, nedgange og alle mulige andre effekter ved at holde den inde og trykke på en tangent med en ønskede funktion/effekt.
1 TAP-Tempo-knap. Til at tappe tempoet, hvis du ikke ved hvad det er.
Dette er et lille kompakt keyboard som jeg sagtens kan anbefalde. Jeg er selv glad for det, så nu er valget dit.?


Godt keyboard

Jeg er godt tilfreds med LPK25 fra Akai. Det udfylder mine behov musikalsk, og størrelsen gør, at den også kan bruges ifb med bærbar pc. Tangenterne er for mig, rigtig gode og i fornuftig størrelse.
Et godt køb.


Fint kompakt keyboard uden dikkedarer

Dette keyboard er perfekt hvis du ikke har meget plads på bordet og bare ønsker hurtigt at kunne indspille midi

Det er ikke så egnet til fin-musikalske udskejelser, men fint til simpel midi tone/beat input. Kvaliteten er ok. Og prisen matcher godt

Fungerer også godt til trommer


Samme som

Dette keyboard er fysisk det samme keyboard, som sidder på min microBrute.

Og jeg mener ikke, at de bare ligner hinanden, nej de er simpelthen samme batch.

Og det er jo fedt, for det er et godt keyboard, både på MicroBruten og på LPK25’eren.

Arpeggiatoren tæller også med på plus siden. Selvom den er simpel er den med hvad der skal være: Udover hastigheder er der både up, down, incl, excl, oktav og random.

Det er et fedt lille keyboard, som kun mangler en stjerne fordi det ikke har en program +- knap.


Skide handy

Et super smart og handy midi-keyboard. bruger det selv når jeg skal lave musikafleveringer i gymnasiet. det kan sluttes til computeren, og bringer min tid jeg bruger på afleveringer ned med ihvertfald 50%. Det er også nemt og hurtigt at skifte oktaver. Grunden til at jeg giver det 5 stjerner er fordi det passer perfekt til mine behov.


Lille men funktionelt.

Jeg bruger det i studiet, det er lille og passer godt ind, næsten alle steder pga, størrelsen. Men tror næste gang jeg vil gå efter et lidt større.


Mini men ganske god.

Prisen og størrelsen gør det til en yderst brugbar løsning til alle de “skæve” applikationer. Alle steder hvor du ikke helt har pladsen eller behovet for et større keyboard.
De små tangenter er klart blandt de bedre af slagsen, og er ganske spilbare for størrelsen. Og den indbyggede arpeggiator er en fin lille bonus, ligeledes sustain-knappen der kompenserer lidt hvis man savner en sustain-pedal. Kvaliteten er også godt oppe med hvad man forventer af Akai, og det skal nok holde til livet ude i verden.
Kan ikke helt give det 5 stjerner, fordi selvom det er noget af det bedste, og samtidig billigste, i sin kategori/klasse, så er de små tangenter ikke i særlig høj kurs hos mig. Og man kan hurtigt komme til at savne pitchbend og modwheel. Jeg kan ikke lade være med at tænke at det må være muligt at få plads til 25 full size tangenter i de fleste situationer.
Er det definitivt udelukket er LPK25 løsningen for dig!


Småt og godt.

Jeg stod og skulle købe et midi-keyboard, til hjemme indspilning og for sjov. Dette lille keyboard, har følsomme taster og giver en rigtig fin og professionel lyd (Garageband). Det var sådan set bare at sætte stikke i, åbne sit midiprogram og der kunne spilles. Et kæmpe bonus er, at det er ligeså langt, som min macbook pro 13″ det er omkring 32 x 9,5 cm. Så det er meget nemt, at tage med sig og fylder intet.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Yamaha HS8S subwoofer
PA Højttalere

Anmeldelse: Yamaha HS8S subwoofer

Aktiv subwoofer med 8″ bas. 150 watt, frekvensområde 22Hz – 150Hz. HS-serie aktive monitors har arvet den underliggende filosofi omkring præsision og detaljeret gengivelse som

Yamaha DGX-660 Black
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha DGX-660 Black

Ensemble piano med 88 vægtede tangenter, 192 toners polyfoni, 552 lyde, 205 rytmer, mikrofon indgang, Piano Room, Smart Chord og Style rådgivning, USB ind/afspilning. Inkl.

Hagström guitarer
Brands

Hagström guitarer

Hagstrom Viking Wild Cherry Transparent El-guitar hollowbody model med mahognikrop og -hals, resinatorgribebræt, 2 humbuckere. På leverandørlager Ikke på lager i vores butikker kr 4.999,-