Bor du i nærheden af Hellerup eller Gentofte og er på udkig efter en god musikbutik. Så kan du med fordel kigge nærmere på denne side. Her har vi nemlig samlet en oversigt over musikforretninger i Hellerup, så du kan finde det instrument, du drømmer om.

Nedenfor kan du se en samlet liste over alle instrument butikker i Hellerup og herudfra vurdere, hvilke du vil besøge. Her får du nemlig også praktisk information om hver butik, så du har det hele samlet her.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
De fleste lokale musikbutikker er kendt for at have personale, der har forstand på musik og instrumenter, om de er uddannede, professionelle eller entusiaster.

Du kan i hvert fald være ret sikker på at modtage god rådgivning i en instrument forretning. Der er selvfølgelig ingen, der siger, at du ikke kan finde dit instrument online.

Dog skal du bare være forberedt på, at det kan være en smule overvældende med alle de mange muligheder, nettet byder på. Selvom priser ofte er lavere og udbuddet større, kan det nogle gange være rarest at besøge en lokal musikbutik.

Apollon Musik

Adresse:

Strandvejen 90, 2900 Hellerup – Tæt ved Glostrup

Åbningstider

tirsdag10–17.30
onsdag10–17.30
torsdag10–17.30
fredag10–18
lørdag10–14
søndagLukket
mandag10–17.30

Telefon

39 62 10 06


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 3

Bedømmelse