Vox AC30 C2 guitarforstærker

Anmeldelse: Vox AC30 C2 guitarforstærker


Rørforstærkercombo på 30 watt med 2×12″ Celestion G12M Greenback højttaler, 2 kanaler, rumklang og effektloop.

Vox AC30 comboen har været et ikon gennem flere årtier, og er kendt for den lyd som man i 1960´erne kaldte “Den Britiske invasion”. Baseret på det klassiske AC30 design, har denne helt nye AC30C2/AC30C2X fået lidt opdateringer, og dermed er det mest alsidige AC30 design i Vox´ historie.

Specifikationer – Vox AC30C2 Custom

  • 30W rørforstærker combo
  • 2 x 12″  Celestion G12M Greenback højtaler
  • 3 stk. 12AX7 og 4 stk. EL84 rør
  • Normal og Top Boost input samt mulighed for at vælge High eller Low input
  • Rumklang med tonekontrol
  • Tremolo med Depth og Speed kontroller
  • Master Volume og Tone Cut
  • Effektloop med true bypass
  • Mulighed for tilslutning af ekstern højtaler 8 eller 16 Ohm

Anmeldelser:

Vintage med Twist…

Hej alle
Fee forstærker Mayn!!!

Vox AC30C2’ern må siges at have ændret min forudindtaget holdning drastisk, må jeg ærligt indrømme. Jeg spiller hurtigt og har brug for en forstærker der kan levere en god ren lyd og intens sprød Gain når det gælder. Den får kun 4 ud af 5 stjerner fordi der ikke kan skiftes imellem kanalerne vha. footswitch. Men det ødelægger bestemt ikke lyden der kommer ud af de 2.Greenbacks der uden problemer kan spille en mindre Gymnastiksal op…De 30 Rør-watt er godt klædt på , og kan varmt anbefales, hvis du står og mangler en solid guitar forstærker med saft og kraft…jo de Englændere forstår at lave kram.


Rigtig god rærforstærker

Ja så fik jeg også en vox ac30c2 costum i eje.
Den er tung som bare fanden, og kan spille utroligt højt.
Der er mange indstillingsmuligheder, og forstærkeren leveres med footswich, så man kan slå tremolo og rumklang til og fra.
Det er lidt bøvlet med alle de indgange, som man kan skifte mellem, det ville nok være mere brugervenligt med en footswich til dette.
Men lyden den er lige så fed som i min ac15c1, men hvis ikke man har brug for at spille KB hallen op (ja den er godt nok brændt ned), så er der ingen ide i at købe en ac30’er frem for en ac15’er.


En gammel klassiker!

Meget simpelt sagt; En fænomenal forstærker! Det er ikke mærkeligt at alle de gamle store rock-giganter spillede på disse.

1. Der er masser af lyd til de alle slags Jobs medmindre du skal spille parken op!
2. Forstærkeren er MEGET følsom og detaljeret i sin clean lyd.
3. Man ved at man ikke kan gå galt i byen hvis man helt enkelt ønsker en clean lyd eller vil cranke den op og få den der klassiske British Rock lyd, som alle kender.
4. Forstærkeren presser faktisk én til at blive en bedre guitarist, for den er meget følsom og forstærker ALT – Også dine fejl! Det kræver lidt tilvænning, men godt i sidste ende.

3 ting du skal overveje, hvis du vil købe den:

1. Hvis du skal kunne skifte mellem clean lyd og crunch så har du brug for en A/B boks, for forstærkeren har to forskellige inputs til de to kanaler.
2. Ikke verdens flotteste forstærker, medmindre man overvejer de retro Limited Edition modellerne i blå, lilla, rød osv. Pålideligheden er dog i top!
3. Du må leve med at forstærkeren kun har én enkelt og meget karakteristisk lyd. Clean lyden er utrolig “flat sounding” og en af de mest rene lyde jeg har hørt, og ligeledes er crunch lyden meget British-Rock lignende og kan altså ikke justeres andet end hvor meget du vil presse rørene og så med en 2-band EQ. Derfor er forstærkeren ikke særlig alsidig.

Jeg håber det var til hjælp for jer, der overvejer at købe en AC30. Forstærkeren fejler INTET, men det handler mere om hvad lyd man godt kunne tænke sig.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse

Røde SC4 adapter TRS-til-TRRS
Tilbehør

Anmeldelse: Røde SC4 adapter TRS-til-TRRS

TRS til TRRS adapter-kabel til mikrofoner med 3.5 mm TRS stik som skal tilsluttes smartphones og tablets med TRRS indgang. Lille kabel forsynet med vinkel