4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

TWO NOTES Torpedo C.A.B.

Anmeldelse: TWO NOTES Torpedo C.A.B.

Eller her: https://effektpedaler.dk/produkt/two-notes-torpedo-cab/


Torpedo “Cabinets in A Box” er  et state-of-the-art guitar/bass speaker simulator og Impulse-Response loader, i stompbox format.

Med Two Notes Torpedo CAB erstattes behovet for at op-mike dit kabinet til guitar eller bas. Konceptet bag Torpedo CAB er at man kombinerer et eksternt signal (fra en loadbox, distortionpedal, forforstærker osv.) med pedalens indbyggede digitale højttaler- og mikrofon simulering.

Tilslut dit signal til Torpedo CAB. Tag signalet fra CAB og kør det ind i dit lydkort eller direkte i live mixeren. CAB har 2 stk. footswitche, der kan programmeres til at skifte imellem presets, mute, EQ on/off osv. CAB kan desuden styres via MIDI.

Simuleringen er baseret på IR (impuls respons) teknologi. Du kan vælge imellem 32 forskellige højtalere og 8 af de mest anvendte studio mikrofoner.

CAB har desuden også en amp simulator, hvor du kan vælge forskellige power amp rør-typer såsom 6L6, EL34 og EL-84, etc.
Dette betyder, at du kan tilslutte en pre-amp eller endda en forvrænger-pedal, og derigennem simulere kompression og varme som ellers kun en rørforstærker leverer.

Derudover får du også Torpedo Remote som er et software, der giver dig adgang til at indstille alle parametre og funktioner i CAB’en via din computer.

Specifikationer

  • Et input der er specielt designet til modtage signaler fra guitarpedaler
  • Højtaler & mikrofon simulation drevet af Two NotesTorpedo-teknologi (32 slots, og over 45 kabinetter tilgængelige)
  • 96 kHz / 32-bit float signalbehandling
  • 3rd-party IR kompatible (512 ledige slots)
  • 5-bånds EQ med bas og guitar modes
  • I / O’er: Guitar / Line In, Amp / line out, hovedtelefon, USB remote control
  • Latency på kun 3 ms

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Drummer in a rock concert
Tilbehør

Bedste trommestol i test

Spiller du meget på trommer, så er det vigtigt at du får fingrene i den helt rette trommestol! En trommestol giver dig den rette holdning,

Yamaha C40 spansk guitar
Guitar

Anmeldelse: Yamaha C40 spansk guitar

Klassisk 3/4 junior børne guitar med grandæk, meranti-sider og -bund og nato-hals med Rosewood gribebræt. Yamaha er synonym med kvalitet, når vi taler klassiske guitarer.

PreSonus Eris E4.5
Studie

Anmeldelse: PreSonus Eris E4.5

Produktet er desværre udgået. Vi anbefaler i stedet at købe Presonus Eris E8 To-vejs aktivt monitor sæt med 4,5″ Kevler woofer og 1″ diskant. 70Hz