4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

TWO NOTES Torpedo C.A.B.

Anmeldelse: TWO NOTES Torpedo C.A.B.

Eller her: https://effektpedaler.dk/produkt/two-notes-torpedo-cab/


Torpedo “Cabinets in A Box” er  et state-of-the-art guitar/bass speaker simulator og Impulse-Response loader, i stompbox format.

Med Two Notes Torpedo CAB erstattes behovet for at op-mike dit kabinet til guitar eller bas. Konceptet bag Torpedo CAB er at man kombinerer et eksternt signal (fra en loadbox, distortionpedal, forforstærker osv.) med pedalens indbyggede digitale højttaler- og mikrofon simulering.

Tilslut dit signal til Torpedo CAB. Tag signalet fra CAB og kør det ind i dit lydkort eller direkte i live mixeren. CAB har 2 stk. footswitche, der kan programmeres til at skifte imellem presets, mute, EQ on/off osv. CAB kan desuden styres via MIDI.

Simuleringen er baseret på IR (impuls respons) teknologi. Du kan vælge imellem 32 forskellige højtalere og 8 af de mest anvendte studio mikrofoner.

CAB har desuden også en amp simulator, hvor du kan vælge forskellige power amp rør-typer såsom 6L6, EL34 og EL-84, etc.
Dette betyder, at du kan tilslutte en pre-amp eller endda en forvrænger-pedal, og derigennem simulere kompression og varme som ellers kun en rørforstærker leverer.

Derudover får du også Torpedo Remote som er et software, der giver dig adgang til at indstille alle parametre og funktioner i CAB’en via din computer.

Specifikationer

  • Et input der er specielt designet til modtage signaler fra guitarpedaler
  • Højtaler & mikrofon simulation drevet af Two NotesTorpedo-teknologi (32 slots, og over 45 kabinetter tilgængelige)
  • 96 kHz / 32-bit float signalbehandling
  • 3rd-party IR kompatible (512 ledige slots)
  • 5-bånds EQ med bas og guitar modes
  • I / O’er: Guitar / Line In, Amp / line out, hovedtelefon, USB remote control
  • Latency på kun 3 ms

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Beyerdynamic DT 770 Pro 32 ohm
DJ tilbehør

Anmeldelse: Beyerdynamic DT 770 Pro 32 ohm

Lukket dynamisk hovedtelefon designet til kritisk musik-, mix- og lydmonitorering. Limited udgave i 32 ohm. beyerdynamic har i mange år nærmest  været synonym for studiehovedtelefoner.

Beyerdynamic DT-1770 Pro
DJ udstyr

Anmeldelse: Beyerdynamic DT-1770 Pro

Dynamisk lukket reference hovedtelefon til studie og monitorerings opgaver. Monteret med Tesla 2.0 enheder. DT 1770 PRO er en af topmodellerne på markedet inden for

sennheiser
Brands

Sennheiser

Se udvalget af Sennheiser produkter her: https://www.thomann.de/dk/sennheiser.html Sennheiser bliver grundlagt af Fritz Sennheiser og syv kollegaer fra universitetet i Hannover kun få uger før afslutningen