4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Roland JC-40

Anmeldelse: Roland JC-40


Jazz Chorus 40 watt guitarcombo med 2×10″, true stereo, 2 uafhængige poweramps, distortion, chorus, vibrato og rumklangs effekter.

JC-40 Jazz Chorus leverer Rolands legendariske “JC clean” lyd og signatur chorus-effekt i en kompakt komboforstærker med nyudviklede features til den moderne guitarist. Ligesom flagskibsforstærkeren JC-120, som den er baseret på, har JC-40 en klassisk stereo clean sound, der er den perfekte platform for dine effekter. Der er også en stereo input for forbedret performance med stereo effektpedaler, guitar synths, amp modeling gear og multieffekter. Derudover inkluderer JC-40’erens indbyggede effekter nytilføjede features og opdaterede lyde, der understøtter guitaristers behov i dag.

Highlights

  • Legendarisk Roland “JC clean” tone i en lille, sceneklar komboforstærker
  • Stereo 40-watt forstærker med to 10” højtalere
  • Stereo input gør det muligt at få true stereo med modelers og stereo effektpedaler
  • Signature Dimensional Space Chorus-effekt for stor stereolyd
  • Indbyggede og nyudviklede vibrato, distortion og reverb-effekter
  • Fodswitch-tilslutninger så du kan tænde/slukke for effekter mens du spiller
  • Stereo effekt-loop for tilslutning af eksterne effekter
  • Dimensioner 592 x 251 x 436 mm
  • Vægt 15.8 kg

40 år har guitarister verden over tilbedt den ikoniske clean og kæmpe stereolyd på JC-120 Jazz Chorus forstærkeren. Med JC-40 kan du nu få denne ægte, industry-standard lyd i en mindre version af forstærkeren med innovative, moderne features. To uafhængige poweramps og specialdesignede 10” højtalere leverer en kraftfuld stereolyd, der ikke forsvinder i lydbilledet mens den solide, slidstærk konstruktion sikrer at den fungerer i årevis både på scenen og i studiet.

Udover den fede clean tone har JC-40 indbyggede effekter, der alle er ny- og finpudsede. Vores varemærke Dimensional Space Chorus stereoeffekt fylder scenen med dybfølt 3D lyd og har nu også valget mellem fixed eller manual mode for et bredere lydregister. Nyudviklet vibrato og reverb-effekter er klar og begge kører i stereo og har en fyldig og varm karakter. Der er også indbygget distotion, opdateret med lækker, fed tone, der passer til alle musiktyper.

Men sit frontpanel JC-40 kan guitarister, der bruger stereoeffektenheder, få en bred og fyldig lyd uden af medbringe to separate forstærkere. Forstærkerens fyldige clean tone lader dig få det bedste ud af to eksterne stereopedaler såsom delays, reverbs og forskellige modulationseffekter. Den er også perfekt til det mere avancerede gear, der benytter sig af amp modeling, multieffekter og/eller synth-egenskaber såsom GT-100, GP-10 og ME-80 fra BOSS og GR-55 guitar synth fra Roland.

Hvis du laver din lyd via effektpedaler er der ikke nogen bedre platform end den klassiske JC clean amp. Den fyldige, neutrale lyd påvirker ikke din basis guitarlyd og er ideel til at nærlytte præcis hvad dine pedaler udsender.

Bagpanelet på JC-40 er fyldt med forskellige muligheder for tilslutning. Der er en effektloop til at tilslutte mono eller stereoeffekter og du kan endda vælge mellem serie- eller parallelbetjening. Line Out stik giver dig et praktisk mono eller stereo feed til et mixing board eller optager mens hovedtelefonstikket er perfekt til lydløs øvning sent om natten eller i bussen på tour. Den understøtter også fodswitchers (tilkøb) så du nemt kan tænde/slukke for JC-40’erens chorus/vibrato, reverb og distortioneffekter mens du spiller.

Produktet kan findes her: https://www.gear4music.dk/da/Guitar-og-bas/Roland-JC-40-Jazz-Chorus-Stereo-Guitar-Amplifier/1B63

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

supreme popfilter pf10
Studie

Anmeldelse: Supreme Popfilter PF10

Desværre er Supreme Popfilter PF10 udgået. vi anbefaler i stedet, at du køber denne eller denne. Popkiller til studiemikrofoner der let monteres på dit mikrofonstativ.

mackie
Brands

Mackie

Mackie CR4 – Aktive monitors Mackie CR4 Studio Monitor med udmærket lydgengivelse, perfekt til hjemmestudiet, multimedia, etc. (Pris pr par) På lager i webshoppen Ikke

roli
Brands

Roli

Se hele udvalget her: https://www.thomann.de/dk/roli.html Roli Seaboard BLOCK – USB og MIDI-keyboards Roli Seaboard BLOCK MIDI-controller og keyboard med 5-dimensionel berøringsoverflade. 24 tangenter, trådløs over