4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Anmeldelse: Marshall 4100 JCM900

Marshall 4100 JCM900
Produktet kan findes her: https://www.gear4music.dk/da/Guitar-og-bas/Marshall-4100-JCM900-Reissue-Valve-Head/MIR

Klassisk rørforstærkertop på 100 watt med 3xECC83 og 4×5881 rør, 2 kanaler, 3-bånds EQ, presence, dual master volume og rumklang samt effektloop.

JCM900 kom på markedet som den “hot-roddede” udgave af JCM800.

Specifikationer

  • 100 watt
  • 3 stk. ECC83 rør i preampen
  • 4 stk. 5881 rør i powerampen
  • 2 kanaler med seperat gain-kontrol
  • Dual master volume og rumklang
  • 3 bånds EQ og Presence kontrol
  • Effektloop
  • 750 x 310 x 220 mm
  • 18,8 kg

Anmeldelse:

Marshall… Hvad mere kan jeg sige?

Dette er, efter min mening, en rigtig fed Marshall. Mange har klaget over, at der ikke er det samme “tjubang” i denne model, som i JCM 800 modellen. Der er jeg altså ikke enig. Min Marshall JCM 900 er fra 1994, så den er ikke helt ny længere. Rørerne skal snart skiftes (igen) og den kunne også godt trænge til en bias justering, men alligevel kan den sagtens spille lige op med en JCM 800.
Leadguitaristen i mit band bruger en JCM 800 og vi er begge enige om, at indtil man virkelig skruer op for gain’en på JCM 900’eren, så de lyder meget ens.
Der er ikke meget hurlumhej med denne rørtop. Den har to kanaler, en clean og en overdrive. Dens clean’e lyd er virkelig flot og dens overdrive er lækker old school.
Man skal dog tage Hi-Gain lidt med forbehold. Det er altså ikke en Mesa Boogie Triple Rectifier eller sådan noget. Så hvis man vil spille hård rock eller det der er hårdere, uden effektpedaler, så skal man ikke købe denne top. Så skal man overveje at smide en distortion pedal efter den. Er man tværtimod frisk på old school rock, blues osv. har denne top hele pakken.
Jeg bruger min JCM 900 til hard rock og metal og det er den helt perfekt til. Lige så, bruger jeg den til meget andet, eksperimenterende musik. Den er virkelig alsidig.


En rigtig fed Marshall

En ellers meget udskældt top, men det er jeg slet ikke enig i.
Min var rigtig god, jeg spiller blues, hard rock og lidt gammel heavy metal og til det har den været rigtig god.

En meget alsidig top som jeg bestemt kan anbefale til andre.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Boss CS-3 Compressor Sustainer Pedal
Guitar

Anmeldelse: Boss CS-3 Compressor/Sustainer Pedal

Kompressionspedal med lavt støjniveau. Sustain-pedal til guitar, der komprimerer kraftige signaler og hæver svage signaler. Det giver en stabil sustain uden at forringe den oprindelige

EUROLITE
Brands

Eurolite

Eurolite Spejlkugle sæt 30 cm – Lamper og spots Eurolite Spejlkugle sæt 30 cm Spejlkuglesæt 30 cm med farveskifter og motor. På lager i webshoppen

Pioneer
Brands

Pioneer

Pioneer DDJ-SR 2-kanals DJ-controller med Serato DJ software. Kan ikke bestilles på web Findes i 4Sound København kr 4.919,- Pioneer DDJ-RX – DJ controllere Pioneer