4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

HeadRush Pedalboard

Anmeldelse: HeadRush Pedalboard


Multieffekt for guitar der indeholder en række forstærker, kabinet, mikrofon modeller og effekter. Integreret 24-bit/96kHz lydkort, effektloop, “Hands-Free Edit Mode” og 7″ touch-skærm.

HeadRush Pedalboard er udstyret med en fintunet Quad-Core processor som i samarbejde med eksklusiv Eleven HD Expanded DSP-software, giver dig et alsidigt udvalg af forstærkere, kabinetter, mikrofoner og effekter som lyder utroligt realistisk. HeadRush er udviklet af det samme oprindelige team som står bag den ekstremt populære guitarprocessor Eleven, og indeholder en række forskellige klassiske vintageforstærkere, moderne forstærkere og FX-moduler, inkl. eksklusive originale boutique-effekter som ikke er at finde andre steder. Du kan indlæse dine egne favoritter- eller hjemmelavede IR-Impuls filer hvis du selv vil forme og udforske favoritklange – og kabinetter. Uanset om du er på udkig efter en klassisk varm rørforstærker, stereo delay med uendelig feedback eller blytung metallyd, så har HeadRush det du behøver, og endda lidt til.

Selve hjertet i HeadRush Pedalboard er en 7” touch skærm og en smart og brugervenlig brugerflade. Den er baseret på touch, swipe og drag’n’drop, hvilket gør det hurtigt at fremstille og redigere i dit setup, samtidigt med kirurgisk præcision. Den store skærm giver god oversigt i livesituationer, specielt når det kommer til tonejustering/tweaking i “Hands-Free Mode”. Pedalen er designet med tanke på brugervenlighed, og på at det skal være hurtigt og intuitivt at opsætte et fantastisk guitarrig.

Det er nemt at integrere HeadRUsh med dit eksisterende udstyr, takket være godt gennemtænkte ind og udgange. De inkluderer ¼” guitarindgang, MIDI ind/ud, 2 x XLR-udgange med ground-lift, 2 x ¼” TRS-udgange med omskifter mellem forstærker og line niveau, i tillæg til et effektloop hvormed man kan integrere pedaler og eksternt udstyr hvor som helst i signalkæden. HeadRush Pedalboard tager vare på dit dyrebare udstyr, og åbner samtidigt en helt ny verden af kreativ sounddesign. Den er pakket ind i et solidt stålkabinet som tåler turnélivet, og indeholder smarte funktioner som kommer til stor hjælp på vejen som bl.a. en set-liste funktion.

Med det integrerede 96kHz USB-lydkort kan du indspille i studiekvalitet som indfanger den mindste detalje i dit spil med lydforming via Eleven HD Expander DSP-software. Du kan indspille med processeret eller tør lyd, og du kan også re-ampe/efterbehandle det tørre signal på computeren hvis du vil finjustere din signaturlyd.

Specifikationer:

 • Guitarforstærker, kabinet, mikrofon- og FX Modeling Processor
 • 7″ touch-screen interface og intuitivt guitarrist-orientert grafisk bruger interface
 • Quad-core prosessor med eksklusiv Eleven HD Expanded DSP software
 • 33 forstærkere, 15 kabinetter, 10 mikrofoner, 6 distortion/EQ, 11 modulationer, 7 reverb/delay og 5 expression-modeller
 • Uafbrudt skift mellem presets – skift mellem lead og rytme-presets på en smidig og nem måde
 • 12 footswitcher – alle med OLED-display og assignable farve-LED
 • On-board Looper med 20 minutters indspilningstid
 • Hands-free edit mode med overskuelig justering/tweaking af lyd i live-situationer
 • Effektloop som gør det muligt at integrere pedaler og eksternt udstyr hvor som helst i signalkæden
 • Direkte indspilning og efterbehandling via et integreret 24-bit/96kHz USB-lydkort
 • 1/8″ AUX-indgang som lader dig spille sammen med backing tracks/ekstern musik
 • 1/4″ hovedtelefonudgang som lader dig monitorere privat
 • 1/4″ guitarindgang, MIDI ind/ud, 2 x XLR ud med groundlift
 • 2 x 1/4″ TRS-udgange med omskifter mellem forstærker og linjeniveau
 • Solidt stålkabinet som tåler turnelivet
 • Dimensioner 61 x 30 x 9 cm
 • Vægt 7,2 kg

 

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse

godt internet
Annonce

Et nyt instrument med godt net

Hvis du lige har givet dig i kast med et nyt instrument, som du vil til at mestre, duer det ikke, at dit net driller,

trommesæt til børn
Trommer

Trommesæt til børn: De bedste i test

Musik er for mange et helt separat sprog, hvor man kan kommunikere stemninger og følelser ofte lettere end med ord. Det er også et naturligt