Boss RC-300 Loop Station

Anmeldelse: Boss RC-300 Loop Station


Mega-looper med tre stereotracks, tre timers optagelse, 99 optagepladser, 16 effekter, XLR-input og USB.

Det nye flagskib indenfor loopers har tre synkroniserede stereo tracks med dedikerede volumeknapper og fodpedaler til at kontrollere hvert track. Den er også udstyret med professionelle effekter, en master Expression pedal og et deluxe, ultrabredt display der giver dig det ultimative betjening i live situationen.. Plug din guitar, bas, keyboard eller et andet instrument i, og skab fantastiske loops i real-time. Der er også et XLR-input, komplet med phantom power, så sangere, percussionister, violinister, beatboxere og alle andre med et mikrofoninstrument også kan spille med. Med RC-300 kan du optage op til tre timer direkte på den interne hukommelse, mens du tilføjer effekter hen ad vejen. USB-porten gør det muligt at gemme dine loops eksternt og importere/eksportere WAV-filer. Tag et skridt ind i fremtiden med den mest powerfulde og inspirerende Loop Station i BOSS’ historie. Det er det kreative kraftcenter musikere har drømt om!

Highlights Boss RC-300 Loop Station

  • Tre stereo tracks med dedikerede fodpedaler og kontroller for hvert enkelt track.
  • Dedikeret fader for hvert track
  • Expression pedal til real-time effektkontrol
  • Op til tre timers optagelse på intern hukommelse og 99 onboard hukommelser
  • 16 onboard effekter optimeret til looping
  • XLR mikrofon-input med phantom power
  • USB-lagring; import/eksport WAV filer

Lav, stack og betjen loops I flere lag med RC-300s tre stereo tracks – hvert track kan kontrolleres uafhængigt af de andre. Featuren “Auto Recording” begynder at optage så snart du begynder at spille, eller så snart du starter en tilkoblet audioafspiller. Count-in giver dig en hel takt før optagelse starter. Du kan Undo/Redo løbende. Der er ingen grænser med tre timers optagelsestid.

RC-300s ultra-brede pedalbræt er udstyret med en Expression-pedal (som kan tildeles forskellige parametre) og store fodpedaler så man kan styre REC/PLAY og STOP for hvert track. Der er også en master ALL START/STOP fodpedal. Der er yderligere tre uafhængige faders der giver umiddelbar kontrol over hvert tracks output volume. Og hvis du ønsker endnu mere kontrol i dine hænder og fødder, kan man også tilkoble eksterne Expression- og fodpedaler (sælges separat)

Arbejd med dine tracks og de eksterne inputsignaler med RC-300s udtryksfulde onboard effekter, der inkluderer Transpose, Flanger, Phaser, Modulator, vokaleffekter med mere. En dedikeret LOOP FX fodpedal aktiverer onboardeffekterne øjeblikkeligt. Kontroller effektparametrene I real time med Expression-pedalen for håndfri kreativitet på scenen. Du kan tilføre effekterne på hvert enkelt track lige så vel som til det samlede mix og på den måde udvide dit kreative og musikalske udtryk.

For at holde dine loops tight og I takt kan du spille indover de fede rytmespor der er lagt ind i RC-300 mens du optager.  Featuren Loop Quantize hjælper dig med at loope dine optagelser i takt. Der er masser af rytmetyper bl.a. rock, pop, shuffle, latin og meget mere. En dedikeret knap gør det muligt at justere rytmens volume og du kan justere tempoet trinsvist eller via tap-tempo. Du kan også specificere takt-arten. Når du gemmer en frase gemmer du også rytmetype og takt-art.). For at få dig I gang med det samme kommer RC-300 preloaded med audio backingspor (inkluderet er et basspor, pianospor etc) så du kan komme I gang med at spille med det samme.

Forbind din computer med RC-300 via et standard USB-kabel og tag en ekstern backup af dine spor for en sikkerheds skyld. Du kan importere og eksportere WAV-filer mellem din computer og RC-300; 16-bit/44.1kHz WAV-filer op til 1.7GB kan importeres.

Udover at optage dig og dit instrument og lave det om til spilbare loops, kan du optage andre eksterne stereo audiokilder via AUX IN. Lyde fra en digital-audio afspiller eller anden enhed, der er koblet til AUX input, kan let optages og tilføres til din loop performance


Anmeldelser:

Nu Jeg har fyret de andre bandmedlemer

Bassisten har en tømmermand og kan ikke øve i dag.
Trømmer står også ubemandet pga. Jacobs hovedpine.
Men Jeg er ligglad – og de er fyret – kan godt selv.

Fantastisk Looper som jeg jeg ikke kan undvære mere.
Den er specielt go’ til at øve f.eks. skalaer til solo samt rytme.
Jeg har også spllet live som onemand band med RC 300 ,og lavede alle alle loops live .for at undgår evt. snak om playback.

For at finde ud ad alle muligheder med RC 300 ønsker jeg at der kommer ”AMU” kursus om det.!!!

Dog vil ikke jeg have at I køber alt for mange RC 300 – fordi så vil prisen falde lidt og så kan JEG købe en mere – ja man kan faktisk koble 2 RC 300 sammen.- men så skal jeg nok lære det der Riverdans først.

Altså KØB den – med alle de anvendelses muligheder som RC 300 har , er prisen fornuftig

Mvh.
Bluedog – nu som – ”onemandband.”

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Boss RC-300 Loop Station

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Behringer UCA222 U-Control
Lydkort

Anmeldelse: Behringer UCA222 U-Control

USB-lydkort med 2 analoge ind/ud, digital ud samt separat hovedtelefon udgang. UCA222 leveres inkl. en stor software pakke med bl.a. Audacity, Podifier, Juice, Podnova og

Yamaha PSR-A3000
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha PSR-A3000

Automatikkeyboard med 61 tangenter, orientalske lyde og styles, alsidig joystick-controller og avancerede Oriental Scales-funktionalitet, 997 lyde, 58 tromme/effekt sæt, og 480 XG lyde. Med et

Gibson Les Paul Traditional
Guitar

Anmeldelse: Gibson Les Paul Traditional

El-guitar med krop af mahogni og ahorntop, mahognihals med gribebræt af rosentræ, 2 humbucker pickupper og chrome hardware. Inkl. guitar-kasse. Hører du til en af