Boss GT-100

Anmeldelse: Boss GT-100


Multieffekt til guitar med unikt dual-LCD system, 24 bit konversion, EZ Tone-funktion, MIDI og USB-tilslutning.

GT-100 er spækket med forstærker modeling, der både genskaber vintage forstærkere og nye COSM-lyde der klinger langt ind i fremtiden. Brugerfladen er blevet udstyret med et unikt dual LCD system og EZ Tone funktionen er blevet forbedret med nydesignede AMP og OD/DS Customize features. GT-100 er et kraftcenter af en processor der spænder fra det klassiske til det futuristiske i et brugervenligt, solidt, og hårdfør pedalbræt.  Ved at genskabe de omhyggelige detaljer i vintage forstærkere og deres lyd, er det lykkedes GT-100 ikke kun at klone klassiske forstærkere, men også at tilbyde en hel ny verden af utrolige lyde. AMP Customize-funktionen gør det muligt at mutere klassiske forstærkere så de langt overgår virkeligheden. Konstruer helt nye, utrolige lyde!

 

Specifikationer: Boss GT-100

  • Avanceret COSM forstærkere, der imiterer vintage forstærkerlyde og leverer hidtil uhørte lyde.
  • Dual-LCD der giver enkel og intuitiv brug med direkte adgang til hvert et parameter
  • Forbedret EZ Tone Tone feature med grafisk Tone Grid så du kan lave nye patches
  • Amp Customize og OD/DS Customize gør det nemt at skabe originale forstærkere og overdrive/distortion ved at tilpasse deres parametre
  • Nyudviklet Accel pedal så man kan kontrollere flere parametre samtidigt
  • Avanceret COSM amp: Som giver dig endnu mere end vintage lyd.

 

Enkel og intuitiv brugerflade

GT-100’s unikke dual-LCD og 8-knaps brugerflade giver hurtig adgang og intuitiv kontrol. Der skal ikke navigeres i nogen menuer, hver en funktion er umiddelbar tilgængelig. Funktionen hvor man kan brugerdefinere tonen, er også blevet forbedret. Alle patches, forstærkere og overdrive/distortion kan skabes fra bunden og/eller defineres med den brugervenlige grafiske TONE GRID 

 

Nye tonalmuligheder med ACCEL-pedalen

Du får en helt ny dimension af udtryksmuligheder med ACCEL-pedalen, der gør det muligt at kontrollere flere parametre samtidigt, såvel som tidsvarierende effekter som FEEDBACKER, S-BEND, TWIST etc. Eksperimenter med kreative kombinationer af parametre, der interagerer real-time med pedalen.

 

Ny kanal til A/B kanalsopdeling

En feature der også er værd at lægge mærke til på GT-100, er den alsidige A/B Channel Divide. Tildel forskellige forstærkere og effekter til hver kanal, og opdel signalet, ikke kun via dynamik, men også via frekvens, med hver kanal i stand til køre dens egne effekter og amp settings. Tonalspektret bliver bredere og bredere! Tildel for eksempel en blød, let tone til de midt-til-høje toner du tager på guitaren og en tung, skærende tone til de dybe toner du tager på guitaren.


Anmeldelser:

U-undværlig….

Det er et pedalboard som ikke kræver at man er “programør” , men som kan betjenes af enhver “dummie”. Fantastisk lyd….
Let at overskue… Alle pengene værd….:-) En ren fornøjelse…


Lækker lyd & design

Som 1. gangs ejer tog det lige et par timer at sætte sig ind i, men den har virkelig et utal af muligheder og fede amp moddelings.
Der er effekter til enhver genre ville jeg mene, men phrase loopén skal ikke regnes for noget af værdi, men pedalen kan jo inddrages til en ekstra controller, så lækkert den er der.
Aux én er også fed til backingtracks direkte fra pcén, hvis man som mig for tiden bare er soveværelses musikant 🙂
Så det bliver et stort JA fra min side.

Kort sagt: Ja, jeg kan personligt anbefale Boss GT-100 Version 2.0

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Yamaha Revstar RS320 Black Steel
Guitar

Anmeldelse: Yamaha Revstar RS320 Black Steel

Vil du hellere have den i ‘red copper?? Se herunder: El-guitar med krop af nato, natohals med Rosewood gribebræt, Tune-O-Matic bro og Ceramic Humbucker pickupper.

Boss RC-300 Loop Station
Tilbehør

Anmeldelse: Boss RC-300 Loop Station

Mega-looper med tre stereotracks, tre timers optagelse, 99 optagepladser, 16 effekter, XLR-input og USB. Det nye flagskib indenfor loopers har tre synkroniserede stereo tracks med

Røgmaskine til fest
Lysudstyr

Bedste røgmaskiner

Leder du efter din næste røgmaskine, så har vi lavet et overblik over de bedste røgmaskiner på nuværende tidspunkt. Rigtig god læselyst. Testvinder Stairville AF-X