Boss GT-1

Anmeldelse: Boss GT-1


Multieffekt til guitar med COSM forstærkermodeller, powerfuld MDP-teknologi, indbygget 32 sek. Looper, 108 effekt typer.

GT-1 er nem at transportere og nem at anvende. GT-1 leverer professionel lyd, ligemeget hvor du spiller. Kernen i instrumentet er den powerfulde BOSS GT-serie, der leverer et stort udvalg af verdensklasse forstærkere og effekter til alle former for musik. Den har en superlet brugerflade der gør, at du hurtigt og intuitiv kan skabe lyde, mens kontrolknapperne og expression-pedalen giver dig mulighed for at tilføje dynamiske realtime effekter til dit spil. Tilslutter du instrumentet til BOSS Tone Central, kan du downloade gratis professionelle patches, redigerings software og meget mere. Instrumentet kan benyttes af både begyndere, weekend musikere og rejsende musikere. GT-1 leverer udsøgt lyd i et kompakt og robust design.

Highlights

 • Den bedste lyd fra BOSS-serien, klemt ned i en let og kompakt gulvenhed
 • Moderne design uden hårde hjørner, der gør den nem at transportere i en taske
 • 108 effekt typer, 99 bruger presets + 99 presets
 • Phrase Loop 32 sek
 • Med Easy Select- og Easy Edit-funktionerne, er det nemt at vælge og redigere lyde
 • Indbygget kontrolknap og expression-pedal; fodpedal/expression-pedal-bøsning og USB-tilslutning
 • Du kan downloade gratis professionelle patches fra websitet BOSS Tone Central
 • Fire AA-batterier giver op til syv timers spilletid ved jamsessions og spillejobs
 • Bemærk at der ikke medfølger strømforsyning (anbefales Boss PSA-230)
 • Dimensioner 305 x 152 x  56 mm
 • Vægt 1.3 kg

Takket være lyden, der er taget fra BOSS GT Sound Engine, giver GT-1 en tonekvalitet og redigeringsmuligheder som langt overstiger typiske kompakte multieffekter. Hele BOSS’s erfaring indenfor lydprocessing står til rådighed for dig, lige fra klassiske effekter såsom OD-1 Overdrive til moderne effekter, der er skabt af den innovative MDP-teknologi. Der er et stort udvalg af COSM-forstærkere lyde, herunder alle vintage legenderne og BOSS originale forstærkere, der er optimeret med ideel lyd og spillerespons. Der er specielle effekter såsom: Acoustic Simulator, Guitar Simulator og andre, der giver dig store klanglige muligheder. Der er også en Looper, der kan anvendes til øvning og sceneoptræden.

GT-1 er designet til musikere på farten. Den er overraskende let og kompakt, men leverer stadig den robuste holdbarhed, som BOSS er kendt for. Det moderne design er let at transportere i guitartasken, uden at du skal bekymre dig om hårde kanter. GT-1 er fleksibelt, og du kan spille med både AC strømforsyning  eller batterier. Der er op til syv timers batteritid til gadejobs og spillejobs.

Det er nemt at finde fantastiske lyde på GT-1, og det er nemt at tilpasse dem til din smag. Begyndere kan få fantastisk lyde med det samme, mens de mere erfarende guitarister vil sætte pris på, hvor hurtigt og intuitivt nemt det er at justere på lyden. Med Easy Select-funktionen kan du vælge Patches efter genre, Distortion eller effekttype, mens du med Easy Edit-funktionen styrer Tweak drive, Modulation og Echo tones til perfektion. Dedikerede knapper giver dig hurtig on/off-funktioner til effektgrupper og kan samtidig låse op for Deep-dive-parametre til mikroskopisk finjusteringer.

På hjemmesiden for BOSS Tone Central, kan du få adgang til tonsvis af gratis Patch-samlinger, så du med GT-1 kan spille musik i alle mulige genrer. Disse Patches er skabt af professionelle guitarister, og de fuldstændig klar til brug. Disse Patches er et godt udgangspunkt for krævende guitarister, der ønsker at skabe deres egne lyde. Det gratis BOSS Tone Studio program er et komplet lydredigering- og biblioteks-software til GT-1, og giver en integreret adgang til alle patchsamlingerne på hjemmesiden BOSS Tone Central.

GT-1’s tre fodkontakter er meget smart designede til hurtigt og nemt at vælge Patch, stemme guitaren (Tuner), styre Loop-kontrol og meget mere. Den dedikerede CTL-1-knap kan frit sættes til at styre forskellige funktioner såsom Tap Tempo, Effects On/Off og meget mere, mens Expression-pedalen med tå-kontakt kan styre Volume, Wah og andre effekt parametre. I tilfælde af, at du ønsker flere kontrolmuligheder, kan du med et jack-kabel tilslutte to eksterne fodpedaler eller Expression-pedaler. Udover alle disse muligheder, har du adgang til BOSS Tone Central og BOSS Tone Studio, og med GT-1’s USB-bøsning kan du optage og producerer musik på computeren med dit DAW-program.


Anmeldelser:

Super til prisen

Rigtigt sjov at arbejde med. Kan bruges som enkelt-effekter som ikke bruges så tit og som jeg ikke har plads til / råd til på pedalboard. Min GT-1 er switched ind efter mine stompboxes (compressor / OD / DS), og kan supplere mine modulations, delay og reverb pedaler med fx phaser, flanger og andre effekter jeg ikke benytter så tit.


Alletiders legetøj

Det har været en fornøjelse at lege med lydene, loop og indstillinger. Allerede nu har jeg brugt 8 batterier på bare leg – hvilket er omkring 14 timer. Jeg burde nok give 5 ift. value for money, men det er trods alt en lille omgang plastik. Jeg beholder den og kommer til at være glad for den langt ud i fremtiden!

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Annonce

Skabelon til fremtidsfuldmagt

Med en fremtidsfuldmagt har du selv indflydelse på, hvem der skal varetage dine personlige og økonomiske interesser, hvis du skulle havne i en situation, hvor

A close up of a syphony violin set against a black background
Strengeinstrumenter

Bedste violin i test

Har du lyst til at lære at spille violin, eller skal du købe en ny violin, så læs med her, hvor du finder svar på

Boss VE-20
PA tilbehør

Anmeldelse: Boss VE-20

Twin pedal processor med særligt tilpassede vokal-effekter, heriblandt Harmony, Double-Track, Dynamics, Reverb, Delay og mange flere. VE-20 er helt fra bunden tilpasset sangere, og indeholder