4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Boss DD-500

Anmeldelse: Boss DD-500


Delay toolbox med 12 karakteristiske delay-modes fra vintage til modern.

DD-500 er spækket med nyudviklet BOSS-teknologi og er Rolands mest powerfulde og alsidige delay effektpedal nogensinde. Denne lydskabende toolbox giver dig 12 karakteristiske delay-modes med super lydkvalitet og omfattende editeringsmuligheder, et grafisk display, patch memories, MIDI og meget mere. DD-599 får fra almindelig echo til præcise emuleringer af klassiske delays og lækre spatialteksturer.

Specifikationer

  • Studie-level stereolyd med 32-bit/96 kHz processing hele vejen igennem.
  • 12 alsidige delay-modes fra vintage til modern giver uendelige kreative muligheder
  • Real-time expression med skræddersyede kontrolindstillinger for onboard og eksterne switches
  • Grafisk LCD for enkel, intuitiv betjening under performance og editering
  • Onboard patch memories og hands-on controls
  • Indbygget Phrase Looper, MIDI, USB og mere
  • Skift mellem buffered eller true-bypass betjening
  • Strøm via fire AA batterier eller PSA-serie AC adapter
  • Dimensioner 170 x 138 x 62 mm
  • Vægt 1 kg

Med DD-500’erens 12 delay-modes kan du skabe enhver delay sound du kan forestille dig. Her er alt hvad du har brug for, fra varme delays og tape echo til komplekse moderne delay-line med pitch shifting, filtering og andet unikt processing. Med let tilgængelig drejeknapper er det enkelt at forme essentielle parametre og du kan lave fede lyde med det samme. Hver delay-type inkluderer også en semiparametrisk four-band EQ, modulation, ducking og mange andre parametre, så du kan dykke dybere og finjustere dine lyde helt nøjagtigt.

I DD-500 har hver delay-mode en unik lydmæssig personlighed og lyder godt ved hver eneste indstilling gennem en kraftfuld DSP, som kører ved 32-bit/96 kHz. Og mens DD-500’erens delay-effekter er high-end digitale er din rene guitarlyd hele tiden 100% analog og du kan skifte mellem buffered eller true-bypass betjening. Udover at styrke det rene analoge signal har buffered bypass den yderligere fordel at aktivere carryover, så delay trails klinger ud naturligt når effekten slukkes.

I en verden af sofistikerede delaypedaler står DD-500 øverst, når det handler om anvendelighed. Den store, integrerede LCD understøtter pedalens mange muligheder og giver dig visuelt info om delay-time, patch ID og mere på én skærm samt god navigation for detaljerede parametertweaks og system management. Og via USB er det enkelt at tilslutte din computer og lave patch backup og MIDI controls med dit foretrukne DAW software.

Med controls der frit kan assignes leverer DD-500 kreativ fleksibilitet i udtryk og performance. som udgangspunkt giver A, B og TAP/CTL switches intuitive kontrol for to patches, bypass, bank selection, tap tempo og mere. De kan dog også skræddersyes til at køre på andre måder, såsom at åbne op for top-level adgang til tre forskellige delay-patches eller at muliggøre brug af to patches på samme tid for layered delay sounds. Istedet for tap tempo kan du assigne TAP/CTL switch til forskellige real-time funktioner såsom Warp eller Twist som giver dig en lang række udtryksfulde effekter. Der kan endda manipuleres med flere parametre via en expressionpedal eller eksterne switches og MIDI I/O åbner op for mange flere kontrolmuligheder med avancerede setups.


Anmeldelse:

Fed delay

Efter i årevis at have benyttet min trofaste T-Rex Replica, har jeg længe gerne ville skifte over til en lidt mere moderne delay pedal, der lyder godt, har mulighed for presets samt indbygget MIDI.

Valget faldt her på Boss DD-500, hvilket jeg ikke et sekund har fortrudt. Pedalen lyder simpelthen forrygende i de fleste indstillinger. Og så blander den fint det våde med det tørre guitarsignal, så man nemt finder en god og naturlig lyd.

Helt klart en vinder i min optik 🙂

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Yamaha P-45
Keyboard

Anmeldelse: Yamaha P-45

Slankt designet stagepiano med 88 vægtede GHS-tangenter, 64 toners polyfoni, duo og dual funktion, effekter og i alt 10 forskellige lyde. P-45 fremstår i et

Risa koki'o mahogany soprano
Strengeinstrumenter

Anmeldelse: Risa koki’o mahogany soprano

Sopran ukulele i mahogni med gigbag Når du spiller på en ukulele, er det svært ikke at drømme om ukulelens hjemland, Hawaii. Mange skønne ting