4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Anmeldelse: Fender Classic Player ’60s Stratocaster RW Sonic

Fender Classic Player '60s Stratocaster RW Sonic

Stratocaster el-guitar, designet af Fender Custom Shop med krop af elletræ, ahornhals med gribebræt af rosentræ, tremolo, 3 custom 69 singlecoil pickupper og chrome hardware. Inkl. gigbag.

Fender Classic Player Serien som bl.a. består af Classic Player ’50s Stratocaster, Classic Player ’60s Stratocaster og Classic Player Baja Telecaster, er resultatet af et samarbejde mellem Fender’s verdensberømte Master Builders, og Fenders fabrik i Ensenada, Baja Mexico. De byder alle på Custom Shop egenskaber men kan erhverves til en overkommelig pris. Dennis Galuzka, Gregory Fessler og Chris Fleming, som tilsammen har årtiers erfaring indenfor guitarbygning, fik til opgave at skabe deres egne udgaver af klassiske Fender modeller som derefter kunne produceres på Fenders egen fabrik i Mexico.

Selvom den oprindelige Stratocaster blev introduceret for mere end 50 år siden er den idag mere populær end nogensinde. Denne udgave tager det bedste fra 60’ernes Stratocaster modeller og fusionerer den med egenskaber fra Fenders Custom Shop. Den har blandet andet Custom Shop designede pickupper, Custom Shop neckplate, et “two-point vintage” tremolo (aldrig før tilbudt på modeller uden for Custom Shop’en) samt et 12″ radius gribebræt. Halsen er lavet af et stykke ahorn hvorpå der er monteret et gribebræt af rosentræ.

Søger man efter en stratocaster som lige er en tand bedre end en Standard Mexico Strat så er det oplagt at kigge på Fender Classic Player. Med Custom Shop ’69 pickupperne, som har den klassiske fyldige og kraftige Fender Stratocaster blues/rock tone som man kender den fra slutningen af 60’erne (hvis man lytter til Hendrix nummeret “The Wind Cries Mary” så får man et godt indtryk af hvordan de lyder), two-point vintage bro og tykkere bånd er Fender Classic Player 60’s Straten et særdeles vellykket bud på en god strat i sin prisklasse.

Fender Classic Player ’60s Stratocaster leveres inklusiv original Fender guitartaske

Specifikationer – Fender Classic Player ’60s Stratocaster

  • Krop: Elletræ
  • Hals: Ahorn
  • Hals profil: C
  • Gribebræt: Rosentræ
  • Radius: 12″
  • Bånd: 21 medium-jumbo
  • Pickupper: 3 x ’69 Strat single-coil
  • Mensur: 25-1/2″
  • Tremolo: Two-point synchronized tremolo with stamped steel saddles
  • Hardware: Krom

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Boss GT-1
Tilbehør

Anmeldelse: Boss GT-1

Multieffekt til guitar med COSM forstærkermodeller, powerfuld MDP-teknologi, indbygget 32 sek. Looper, 108 effekt typer. GT-1 er nem at transportere og nem at anvende. GT-1

Korg Arp Odyssey
Keyboard

Anmeldelse: Korg Arp Odyssey

Du kan også finde følgende produkter: Korg Arp Odyssey Module Rev. 1 Korg Arp Odyssey Module Rev. 3 Duophonic synthesizer med legendarisk ARP-lyd og 37

Yamaha Pacifica PAC510V
Guitar

Anmeldelse: Yamaha Pacifica PAC510V

Se hele udvalget af Yamaha Pacifica el guitarer her: https://www.gear4music.dk/da/Elektriske-guitarer/Yamaha-elektrisk/Pacifica El-guitar med krop af elletræ, ahornhals med Rosewood gribebræt, tremolo og Seymour Duncan P-Rails pickup.