4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Ernie Ball Regular Slinky 2221 10-46

Anmeldelse: Ernie Ball Regular Slinky 2221 10-46


El-guitar strenge i sæt. 010-013-017-026w-036w-046w.

Ernie Ball Regular Slinky elguitar strenge er Ernie Balls mest solgte elguitar strenge, og er dermed selvsagt en af de mest foretrukne guitar strenge blandt guitarister over hele verdenen. Regular Slinky strenge er blandt andet de strenge som  Eric Clapton, John Mayer og Steve Vai foretrækker. Strengene er præcision fremstillet efter de højeste standarder og de mest krævende specifikationer for at sikre det højeste forhold mellem ydelse og lang levetid. Regular Slinky omviklede strenge er lavet af forniklet ståltråd, viklet omkring en hex ​​formet stålkerne. De glatte strenge er lavet af specielt hærdet fortinnet høj kulstofstål, der producerer en velafbalanceret tone for din guitar. Tykkelsen i Regular Slinky sættet fordeler sig således: 010 .013 .017 .026 .036 .046


Anmeldelser:

De bedste strenge

Har spillet med disse strenge i noget der ligner 15 år og kan varmt anbefale dem. Har prøvet andet undervejs, men kan ikke finde noget bedre. Heller ikke selvom man slet ikke skeler til priserne.


Mine favorit allround strenge.

Jeg har spillet guitar i snart 13 år. Har efterhånden prøvet rigtig mange forskellige strenge mærker, i jagten på nogen gode allround strenge. Og ikke uden grund vender jeg altid tilbage til Ernie Ball – De er billige, gode kvalitetsstrenge, som bevarer klangen i lang tid. Hellere skifte strenge lidt oftere, end at købe de helt dyre som koster over det dobbelte, og langt fra holder i dobbelt så lang tid.


Bedste strenge jeg har prøvet!

Ernie Balls Slinky er de bedste strenge jeg har prøvet, og er også elsket blandt mange.. Man kam virkelig spille ALT på de her strenge og det lyder godt, men hvis de skulle have haft den sidste stjerne, skulle de holde i længere tid. Det er ikke fordi de ruster væk, og bliver klistrede hurtigere end andre strenge, men der er flere andre ikke coatede strenge derude der er en del bedre end disse til at bearbejde sved..

Stadig fantastisk lyd!


Fede strenge

Jeg købte dette sæt strenge efter at have spillet med 09-42 strenge, som ikke var særlig gode, men Ernie Ball strengene gør det skide godt.


Super strenge

Der er ikke så meget at komme efter!
Disse strenge er de bedste!


Det tætteste på perfekt

Dette må være mine favoritstrenge. Med en “standard” 10’er tykkelse, ligger disse godt til fingerne. Strengene holder klangen og stemningen rigtig godt og har lang holdbarhed – også hvis du bender meget. Det er i mine øjne tæt på de perfekteste strenge du finder på marked og så til en yderst overkommelig pris.


De foretrukne strenge.

Alle de Ernie Ball-strenge jeg har prøvet lever op til, hvad de skal, og hvad fabrikanten lover. Strengene er dejligt glatte og lette at spille på, og samtidig har de en dejlig lyd og lang levetid. Så ligesom tusinder af andre guitarister, foretrækker jeg også disse


De perfekte strenge!

Fantastiske strenge, bruger dem til alt og alle spader. Selv min 12-strengede tele har fået en 12-strengs version af det!


Som smør!

De bedste strenge jeg har prøvet. Jeg prøver af og til andre mærker, men opnår aldrig den samme følelse, som Super Slinky giver! Når de først er spillet til, så giver de ingen modstand og føles som smør :-). Lækkert!


Ok

De er egentlig gode nok, men de kan bare ikke hamle op med Elixir strengene. Derfor får de 3 stjerner.


Personlig favorit!

Ernie Ball’s Regular er helt klart de bedste strenge jeg har prøvet. God holdbarhed og god klang. Ekstraordinær til Fender guitarer!


Billige kvalitetsstrenge, der holder.

Jeg synes personligt, at disse strenge er f.eks Rotosound, idet de er friskere i længere tid uanset opbevaring. De lyder godt, spiller godt og holder hele vejen gennem en aften.


En sensation blandt musikere!

Earnie Ball er rigtig fedt.
Deres strenge er simpelthen i topklasse.
Ekstremt fed lyd. Og så er tonerne ekstremt nemme at bøje når man bruger Earnie Ball. Det er ting jeg har lagt mærke til.
Lige siden jeg prøvede den første pakke af de her Earnie Ball-strenge har jeg brugt dem.
Godt, godt og atter godt!


De perfekte strenge

Der er ikke så meget at sige. De holder godt, skøn lyd, og en meget overkommelig pris. De er bare super!


Fede tråde!

De er lette at finde rundt i grundet farvekoden, de holder godt og længe og de har en fed sustain og en lækker lyd.


Nok de bedste strenge der findes!

Jeg har prøvet mange strenge i de 8 år jeg nu har spillet. Jeg må sige at Ernie Ball bare er det bedste. De holder godt og bliver ikke slidt så hurtigt. Alt i alt de bedste strenge til det hele!


Lyder super godt

Fine strenge med god lyd.


super fed streng

det kan siges kort og præcist:
køb dem

god sprødhed, ok levetid. En streng der levere til en rigtig god pris, og som kan bruges til mange forskellige genre af musik.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

el klaver
Keyboard

El klaver: De bedste i test

Klaveret er et klassisk instrument, som de fleste formentlig kender godt. Der er tale om et alsidigt instrument, som indgår i mange genrer, kan spilles

Strymon Big Sky Multi Reverb
Tilbehør

Anmeldelse: Strymon Big Sky Multi Reverb

Boutique reverb pedal med 12 forskellige studiekvalitets rumklange i én og samme pedal. Amerikanske Strymon laver udelukkende “boutique” elektronik. Deres mission er at gøre musikeres

nord
Brands

Nord

Clavia, som i 2008 omdøbte firmaet til Nord, blev grundlagt 1983 i en kælder i Stockholm af Hans Nordelius og Mikael Carlsson. Siden er Nord