Epiphone Les Paul Studio el-guitar ebony

Anmeldelse: Epiphone Les Paul Studio el-guitar ebony

El-guitar med krop af mahogni og ahorntop, mahognihals med Rosewood gribebræt, 2 humbucker pickupper og chrome hardware.

Les Paul studio modellen er fortsat en af de mest eftertragtede guitarer i verdenen, selv 50 år efter sin første udgivelse. Guitarister som Jimmy Page, Slash, Ace Frehley, Mark Knopfler, Zakk Wylde, Alex Lifeson og utallige andre, har, igennem tiden, valgt Les Paul studio modellen p.g.a. dens unikke tone og dens fremragende spilbarhed. Og du kan også eje en Les Paul studio , og til en pris der ligger langt under hvad en tilsvarende Gibson model ville koste.

Epiphone Les Paul studio leveres med en massiv, single-cut krop lavet af mahogni med en ahorn top. Bro sektionen består af en Tune-o-matic bro med en stopbar bagved. Pickupperne er Alnico Classic humbuckerere som styres via individuelle tone og volume kontroller. Halsen er ligeledes i massivt mahogni med et 22 bånds rosentræs gribebræt med perlemors indlæg. Les Paul studio fås udelukkende i Ebony i et flot højglans finish.

Specifikationer

  • Konstruktion: Set-neck
  • Mensur: 24.75″
  • Krop af mahogni med top af ahorn
  • Hals af mahogni med gribebræt af rosentræ
  • 22 bånd
  • Grover mekanikker
  • Tune-O-Matic stol
  • Alnico Classic (B) og Alnico (N) humbucker pickupper
  • Chrome hardware

Anmeldelser:

Fin rockspade

Købte sådan en sag her i Den Blå Avis. Den er sgu helt okay. Pickupperne lyder overaskende godt til prisen. Den var dog ikke afskærmet godt nok, så den brummer lidt. Men det kan jo fixes.

Jeg kunne ikke få action så lav som på min Epihone SG. Men okay lav. Købte min i den rimelig heftige flametopfarve. Det er jo en smagssag om man kan lide den slags. Men jeg synes sgu den er fræk med lidt pang på farverne.

Det er en Les Paul, så den vejer godt til. Men ikke mere end at det går fint, hvis man køber en ordentlig rem og et par strap locks.


okay spade

har haft den siden min konfirmation og spiller da også meget godt men har haft nogle teknisk problemer med den. syntes også den er alt for tung og er ikke så holdbar så middel. spiller aldrig på den mere efter jeg fik min tom delonge epiphone som er meget bedre og federe


Perfekt guitar til pengene!

Jeg har haft denne guitar i lidt under et år, og den lyder og føles fantastisk. Dette er efter min mening en af de bedste guitarer til prisen. Denne guitar er perfekt til begynderen eller den let øvede guitarist. Den er lidt tung, men det vænner man sig hurtigt til.


God kvalitet til prisen!

Købte denne guitar hos 4sound ifm. spotpris – som jeg ikke kunne modstå.

For hvad den er, så er det en rigtig vellydende og velspillende guitar. Strengehøjde og intonation var upåklagelig “out-of-the-box”, og ved første jam lød guitaren fantastisk – både clean, overdriven og distorted.

Utroligt sexet finish og ganske udemærket elektronik og pickups. Stemmeskruerne holder stemningen helt perfekt.

Vægten er, hvad man bør forvente af en guitar i solid mahogni – men det er ikke slemt.

Det er selvfølgelig klart, at de dyre Gibson-modeller er en boldgade for sig, men hvis du mangler en vellydende Les Paul, så overvej om de mange penge ikke er bedre sparret og investér i stedet tid i at få den fede lyd frem i fingrene.

Hvis man ser bort fra pickups’ne (der altid kan skiftes ud), så er guitaren godt bygget og af høj kvalitet til prisen.

Denne guitar er (efter min mening) et rigtigt godt køb – både for begynderen og for den øvede.


God guitar med prisen i bund

Kan anbefales.
Guitaren er i top og prisen er i bund.
Vægten er også i orden. (for mig) Lyden er fantastisk. Har altid haft forskellig guitarer i mit liv. Men ingen kan overgår lyden.
Godt køb.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

DMX optager til disko
Lysudstyr

Bedste DMX optager i test

Der er mange muligheder indenfor DMX optagere. Ønsker du at automatisere dit lyssetup og gør arbejdet nemt når du spiller, eller skal du lave en

Fender Bassbreaker 15 Combo
Tilbehør

Anmeldelse: Fender Bassbreaker 15 Combo

Produktet kan også findes her: https://www.gear4music.dk/da/Guitar-og-bas/Fender-Bassbreaker-30R-Combo/2U1K Rørforstærkercombo på 15 watt med 12″ Celestion V-Type-højttaler, Klasse A/B-forstærkning og Hall reverb. Fenders nye Bass Breaker-serie består af