Leder du efter en musikbutik i Fredericia? Så behøver du ikke søge meget længere. På denne side finder du nemlig en samling af alle musikforretning i Fredericia. Der vil helt sikkert være en for din smag, uanset om du leder efter en guitar butik, DJ udstyr eller anden instrument butik.

Nederst på siden finder du en samlet liste over de bedste musikbutikker i Fredericia.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Du har måske allerede kigget på det store udvalg af instrumenter online, men er kommet frem til, at du ville foretrække at se instrumenterne i en fysisk musikbutik. Det er du ikke ene om. Langt de fleste der har planer om at købe et instrument foretrækker at besøge sin lokale musikforretning.

Det kan nemlig være svært og til tider uoverskueligt at finde instrumenter online, da det ofte kræver eksperthjælp, eller at man har mulighed for at afprøve eller fornemme instrumenterne før køb.

I din lokale musikbutik vil der med sikkerhed være et kyndigt personale, som står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte instrument til dig – uanset om du er nybegynder eller øvet.

Se vores liste nedenfor, hvor vi har samlet de bedste musikforretninger i Fredericia. Her finder du også praktisk information om hver butik.

Takt og tone

Adresse:

Østergade 29, 5500 Middelfart, tæt ved Fredericia

Åbningstider

tirsdag10–17.30
onsdag10–17.30
torsdag10–17.30
fredag10–17.30
lørdag10–13
søndagLukket
mandag10–17.30

Telefon

64 41 91 11


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse