Focusrite Scarlett Solo Studio Gen2

Anmeldelse: Focusrite Scarlett Solo Studio Gen2


Komplet studiepakke med Scarlett Solo Gen2 lydkort, Stormembran kondensator studiemikrofon, lukked hovedtelefon og kabel. Inkl. stor softwarepakke med bl.a. Pro Tools | First og Ableton Live Lite, Softube Time og Tone Pack, Red 2 og 3 Plug-in Suite.

Nu kan du indspille guitar, sang, bas eller andre instrumenter, tilføje studie effekter og lave et mastermix. Om du er begynder eller erfaren, er her hvad der skal bruges for at indspille i høj kvalitet. Hjertet i pakken er Scarlett Solo som er et lille audio-interface med samme fantastiske lyd og enkle betjening som sine større søskende. Med en ægte Focusrite mikrofon preamp samt dedikeret instrument-indgang, robust konstruktion i metal, ‘halo’-niveau visning og software, er Scarlett Solo perfekt til transportabel indspilning, hjemmestudiet eller producenten på farten. Scarlett kan benyttes sammen med stort set alle kendte musikprogrammer på markedet og er også den perfekte partner til Pro Tools. Focusrite og Avid vil fortsat arbejde tæt sammen for at sikre, at alle Scarlett interfaces er grundigt testet med den nyeste version af Pro Tools. 

Studiemikrofonen CM25, er specielt udviklet til at fange hver nuance af din sang eller akustiske instrument og leverer et flot resultat. Der medfølger et 3 meter mikrofonkabel. Den medfølgende lukkede hovedtelefon giver et tydeligt og korrekt lydbillede uden at farve lyden.

Scarlett leveres inkl. stor softwarepakke med Focusrite Control – Routing og monitorerings application, Red 2 & 3 Plug-in Suite, Softube Time & Tone Pack, Pro Tools First | First Focusrite Creative Pack med 12 plug-ins inkl. Eleven Lite for real life guitar amp emulering, Ableton Live Lite music making software, 1 GB Loopmasters sounds og samples, Novation Bass Station VST og AU plug-in synthesizer.

Anden generation af Scarlett serien er fyldt med opgraderinger. Scarlett præsterer den laveste latency i sin klasse (2.74ms) som gør det muligt at indspille og monitorere med software effekter i real-time. En ny metal gain kontrol og et slankere rødt metal chassis, vidner om et forbedret industrielt design, bygget til at holde evigt. Scarlett spænder nu også videre med sample rates helt op til 192 kHz, og indgangskanalerne er samtidigt videreudviklet. De nyeste Scarlett mikrofon pre-amps har en mere jævn gain struktur, hvilket gør det mere præcist at sætte niveau, og instrument indgangen er blevet nydesignet med øget headroom der kan håndtere selv de hotteste guitar pick-ups. Focusrite har også tilføjet analoge beskyttelseskredsløb på tværs af både ind- og udgange, der beskytter mod udefra kommende fejlstrøm.

Specifikationer

 • En kvalitets Focusrite mikrofon preamps med masser af gain
 • En instrumentindgang der tåler de hotteste signaler
 • Stereo Line-udgange
 • Hovedtelefonudgang med volume kontrol
 • Robust metalchassis
 • 24bit/192 KHz USB2-interface til Mac og Pc
 • Unik “halo”-indikator gør det nemt at sætte indgangs niveau
 • Stor volumeknap for monitor kontrol med mute funktion
 • Scarlett MixControl DSP mixer/router med lav latency
 • Inkl. CM25 stormembrans kondensator mikrofon
 • Inkl. HP60 lukket hovedtelefon 
 • Dimensioner – lydkort 4,4 x 14,4 x 11,9 cm
 • Vægt – lydkort 0,4 kg
 • Vægt med tilbehør 1,5 kg

Focusrite er et engelsk selskab som blev startet op i 1985 af ingen ringere end den legandariske ingeniør Rupert Neve. Første produkt var den klassiske ISA-serie som høres på utallige indspilninger og som fortsat er i produktion i dag. Foruden mikrofon forforstærkere i topkvalitet, EQs og dynamiske prosessorer, tilbyder Focusrite i dag en stor produktlinje af lydkort, kraftfulde ethernet lyd distributionsenheder, plugins, komplette indspilningspakker m.m. – alt i Focusrites velkendte kvalitet.


Anmeldelse:

Fantastisk til pengene!

Jeg købte denne pakke i 4Sound Aarhus, da jeg ledte efter en mikrofon til podcasting / streaming.
Efter lidt søgen rundt omkring på nettet kom jeg frem til at denne pakke ville være perfekt til mit behov, da man med et XLR interface nemt ville kunne skifte mikrofonen ud hvis behovet opstår. Dette bliver dog ikke et problem, da mikrofonen er fantastisk til pengene. Meget klar lyd, opfanger kun meget begrænset med baggrundsstøj, og interfacet spiller bare med min Windows 10 PC.

HP60 hovedtelefonerne lyder fint. Meget flad kurve i lyden, hvilket gør dem til fine studie-bøffer. Dog føles de meget billige og det mærkes tydeligt at de kun er med for at gøre pakken til et “bundle”.
Man får hvad man betaler for, men alt i alt lyder hovedtelefonerne godt i film, musik og spil.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Boss DD-500
Tilbehør

Anmeldelse: Boss DD-500

Delay toolbox med 12 karakteristiske delay-modes fra vintage til modern. DD-500 er spækket med nyudviklet BOSS-teknologi og er Rolands mest powerfulde og alsidige delay effektpedal

Furch Instruments
Brands

Furch

Furch Instruments ligger langt ude på landet i Tjekkiet. Den lille fabrik med Frantisék Furch i spidsen har blot 25 ansatte og producerer moderate tretusinde

Roland FA-06 workstation
Keyboard

Anmeldelse: Roland FA-06 workstation

Proffessionel Workstation med 61 anslagsdynamiske tangenter, 16-spors sequencer med non-stop loop-optagelse, inbygget sampler med 16 pads, 2.000 lyde fra flagskibet INTEGRA-7 lydmodul. FA-06 understøtter enhver