I Brøndby finder du et fint udvalg af musikforretninger, som byder på lidt af hvert til enhver smag. På denne side finder du en oversigt over alle musikbutikker i Brøndby, så du nemt kan finde frem til den, du ønsker at besøge.

Nedenfor har vi samlet en liste over alle instrument butikker i Brøndby, så du kan danne dig et overblik over dine muligheder. På samme tid har vi fundet det mest relevant information om hver butik, så det hele er samlet samme sted.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Går du med en drøm om at lære at spille et instrument? Eller er du på udkig efter en tilføjelse til dit sortiment af musikinstrumenter? Uanset om du er nybegynder eller øvet, så kan du med fordel tage et kig forbi en af de lokale musikforretninger i Brøndby. 

Du kan selvfølgelig også se det enorme udvalg af instrumenter, der er at finde på nettet. Dog kan det for mange være lidt uoverskueligt, især hvis man ikke helt ved, hvad man leder efter eller skal kigge på. Derfor foretrækker mange at besøge en fysisk instrument butik

I din lokale musikbutik vil du højst sandsynligt også blive mødt af et venligt personale med stor viden og entusiasme inden for musik og instrumenter. De vil helt sikkert kunne vejlede og hjælpe dig.

Lohff & Pfeiffer

Adresse:

Brøndbyvej 211, 2625 Vallensbæk Landsby – Tæt ved Brøndby

Åbningstider

tirsdag10–17
onsdag10–17
torsdag10–17
fredag10–17
lørdagLukket
søndagLukket
mandag10–17

Telefon

35 35 86 43


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse