4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Har du styr på dit telt til festival?

festival_telt

Når man skal på festival, er det ekstremt vigtigt at man har det rigtige telt med. Der er en del parametre som spiller ind, når man skal finde sit telt. Først og fremmest skal man finde ud af, om det er et telt som kan holde til at være på festival. Med det menes at nogle telte er egnet til camping, mens andre telte, som ofte vil være pop up telte, vil blive kvalificeret som et festivaltelt. Ens festivaltelt er noget af det vigtigste som man har med på festival. Derfor skal man bestemme sig for om man vil have et pop up telt eller et normalt telt. Vi vil helt klart råde folk til at købe et pop up telt. Dette vil spare dig en hel del tid, når man ankommer på festivalen. Man skal uden tvivl sørge for at det telt som man køber, har plads til det som skal være i teltet. Sover man med en kammerat eller kæreste, vil det være smart at investere i et 3-4 personers telt, da man så har plads til ens bagage i teltet også. Der er intet værre end at sove dårligt, så sørg for at have den korrekte plads i teltet.

Det behøver ikke koste en arm at tage på festival

En af de sidste ting man skal sørge for er i orden, er prisen på det telt man køber. Et godt festival telt kan sagtens findes til 350-450 kroner. Ens telt behøver ikke være verdensklasse, det skal blot kunne det nødvendige. Sidst men ikke mindst, er det ekstremt vigtigt at man finder et telt som har to lag. Dette vil hjælpe med at holde insekter ude, samt at holde regnen ude. Begge ting er vigtige, da det kan ødelægge ens festival fuldstændig, hvis man vågner op helt våd, eller med myggestik over det hele. Hold øje med vandsøjletrykket, det skal gerne ligge mellem de 1500 til 2000 T. Afgør med dig selv om det telt som du køber, er de penge værd, ud fra de kvaliteter som det telt du køber har. Man kan eventuelt også bruge nogle guides på internettet, som er lavet for at hjælpe folk med at finde det rigtige telt.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

RØDE Podcaster mikrofon med USB til broadcast
Mikrofoner

Anmeldelse: RØDE Podcaster USB

USB-mikrofon med nyrekarakteristik. Dynamisk mikrofon af høj klasse beregnet til blandt andet Podcast optagelse, men kan ligesåvel bruges til diktafon-formål eller som sladrehank i øvelokalet.

L.R. Baggs Venue DI Pre-Amp
Guitar

Anmeldelse: L.R. Baggs Venue DI Pre-Amp

Preamp / D.I. til akustiske instrumenter med EQ, tuner, boost, bypass, notchfilter, line driver, effekt loop, phase – et “must” for alle der spiller et