4sound.dk anmelder musikudstyr. Vi forhandler ikke produkter men anbefaler blot de forhandlere vi har mest tiltro til. 4sound.dk har således intet med tidl. butikker under navnet: 4SOUND

Få mere ud af din romaskine med musik i ørene

Elsker du at ro? Det er nemlig en umådelig god træningsmetode, hvis du gerne vil styrke din kondition, samt dine ben- og armmuskler. Det er sundt at bevæge sig og få pulsen op. Og hvis man nu ikke har mulighed for at ro en tur på vandet, så må det næstbedste da være at ro på din hjemme rosmaskine med din yndlingsmusik i ørene. Læs med her og få gode tips til, hvilken rosmaskine du skal vælge til hjemmebrug. Du kan godt allerede nu sætte gang i din playliste.

Hvis du gerne vil komme i form, men ikke rigtig er typen, der har lyst til at pumpe jern i træningscenteret eller løbe livet af dig selv på løbebåndet, så kan det være, at du skal over veje at investere i en romaskine. Og det kan endda være, at du kan finde et tilbud på en god model. Lad os først se lidt på, hvilke modeller, der er gode i test.

En romaskine er et træningsredskab, som kan hjælpe dig med at komme i form. Den er især god til konditionstræning, opbygge styrke og til at øge din roteknik. Så hvis du allerede er sådan én, der elsker at ro på vandet, så kan det være en god ide at investere i en rosmaskine til hjemmebrug, som et supplement til din træning på vandet. Hvis du ikke normalt roer på vandet, men bare er vild med træningsformen, så er det også et oplagt valg for dig.

Romaskine bedst i test

Hvis du leder efter en romaskine, som er bedst i test, så skal du kigge efter rosmaskinen med det mundrette navn: Masterfit TP900 romaskine. Denne maskine er virkelig slidstærk og kan holde til mange timers roning. Derfor bliver den også ofte brugt i små foreningers træningslokaler eller på arbejdspladsens motionsrum. Maskinen har hele 9 modstandsniveauer, så der burde være rig mulighed for at finde et niveau, der passer perfekt til dig og din træning.

Ikke nok med det, så giver denne maskine dig også mulighed for at organisere din træning i intervaller med forskellige pres på din muskulatur via den computer, der sidder på romaskinen. Her kan du også vælge, hvor langt du gerne vil ro, tid eller hvor mange kalorier, du gerne vil forbrænde under din træning.  Derudover så beregner computeren også watt under din træning. Og sidst men ikke mindst, så kan du placere din smartphone øverst på computeren, så du kan spille hele din yndlingsplayliste, mens du giver den gas.

Det kan den blandt andet:

  • Maks personvægt: 150 kg
  • Romaskine bedst til prisen
  • Modstandsniveauer: 9 stk.

Romaskine bedst til prisen

Hvis du derimod går efter en romaskine, der er bedst til prisen, så skal du kigge efter en Abilica WinRower 2.0. Det er nemlig en rosmaskine, der giver virkelig god værdi for pengene. Udover det, så er er Abilica WinRower 2.0 virkelig lang, så det er en god model for høje personer.

Hvis du går efter en model, der er nem at pakke væk efter endt brug, så er det også denne model, du skal gå efter. Den er nemlig nem at folde sammen. Maskinen leveres med en lille computer, hvor der er 12 programmer på. Her kan du både se den tilbagelagte distance, tid, niveau og kalorieforbrug. Du kan også tilslutte et ukodet pulsbælte, hvis du gerne vil holde øje med intensiteten.

Det kan den blandt andet:

  • Træningsprogrammer: 12 stk.
  • Personvægt: 130 kg
  • Personhøjde: 198 cm

Der er altså ingen undskyldninger for at komme i gang med træningen derhjemme med din helt egen romaskine. Du kan træne, når du vil og til din helt egen playliste – og endda spille lige så højt du vil.

Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse

Martin LX1E Little Martin Natural
Guitar

Anmeldelse: Martin LX1E Little Martin Natural

Akustisk mini westernguitar med massivt grandæk og krop i HPL (kunststof) med mahognimønster samt Isys T-pickup system. Inkl. gigbag. X-serien Har det klassiske massive Sitka-grandæk,

hk audio
Brands

HK Audio

Brødrene Hans og Lothar Stamer begyndte at producere egne højttalerkabinetter i 1979 i en lille butik i det sydvestlige Tyskland. Dette har ført til, at