Trommestikker

5
1716

Der findes utrolig mange forskellige trommestikker også langt flere end du lige forventer.

Vi forsøger her at give et overblik over en masse forskellige trommestikker og hvad der gør de forskellige helt unikke.

BEDST I TEST – Vic Firth 7a

Vic Firth 7a


MEST POPULÆRE – Vic Firth 5a

Vic Firth 5A


BEDSTE ANMELDELSER – Wincent Light Whisker Trommer

Wincent Light whiskers


DEN BILLIGE – George Hennesey Hickory 5a

George Hennesey Hickory 5a


DE SMARTE – Zildjian Acorn 5A

xZildjian Acorn 5A


REDAKTIONENS UDVALGTE – Lars Ulrich Light Trommestikker

Lars Ulrich Light Trommestikker


TIL DE ERFARNE – Maple Green dip series 5b

Maple Green dip series 5b


DEN ØKONOMISKE – On-Stage 7a trommestikker

On-Stage 7a trommestikker


Trommerstikker til el-trommer er de samme som til normale trommestik

El trommer

5 KOMMENTARER

 1. SERIØST !!! Hvem er forfatter til disse tekster ?? Aldrig har jeg læst så meget vrøvl om trommer før. Ikke engang gear4music overgår det. Og de var ellers kongerne af dårlige oversættelser og lamme tekster. Den plads har det nye 4sound da overtaget med 1000km/t

  • Hej “Bøllebob”.
   Jeg/Vi er 100% enige. Lige pt. er 4sound en kæmpe rodemaskine. De fleste tekster er lynhurtigt skrevet (og LANGT fra permanente løsninger).
   Jeg er klar over, at ønskescenariet selvfølgelig havde været at lave alt 100% perfekt på én gang. Men en række omstændigheder gør, at vi er nødsaget til at få skrevet vanvittigt hurtige tekster her til en start. Sådan er det nu engang når vi skal skrive i omegnen af 500.000 ord.
   MEN! Den gode nyhed er, at vi på sigt vil få rigtige eksperter på hhv. instrumenter eller det lydudstyr vi ønsker at guide om. Vi er allerede ved at samle de helt rigtige mennesker der på sigt kan tage sig tiden og skrive de bedste guides, produktanbefalinger mv. Sådan at 4sound.dk kan blive den go-to platform for musikinteresserede, -elskere og -enthusiaster som vi ønsker det skal være.
   Det gør det selvfølgelig ikke mindre træls for øjnene og hovedet at læse ævl. Og det gør også ondt på os, men der er nogle omstændigheder der gør, at vi er nødsaget til det. Forhåbentligt får vi snarest muligt lavet indhold om til reelt ekspert-indhold.
   Mvh
   Benjamin Jørgensen

   • Og så mangler vi lige, at Bøllebob siger “ok, tak for svar, det glæder mig, undskyld mit sure opstød”, hvis DU skal tages seriøs!!
    Vh Stig

  • Hej Knud.
   Det er helt rigtigt. Vi laver affiliate links. Det tjener vi en kommission på hos de forhandlere der henvises til.
   Tanken er dog, at det på sigt skal være sådan, at alle anmeldelser der skrives på siden ikke er influeret af det faktum. Vi henviser altså blot en forhandler der sælger et pågældende produkt men stiller frit testerne for, at anmelde det dårligt, hvis det er det de ønsker.
   Hvorfor laver vi så overhoved affiliate links? (/er kommercielle også?).
   Svaret skal jo nok findes i, at det desværre ikke er gratis at 1) købe domænet, 2) hoste en hjemmeside på servere, 3) bruge tid og ressourcer internt i virksomheden, 4) udvikle nye features og designe siden og meget meget mere (forhåbentligt).
   Indtil videre har 4sound.dk været én stor underskudsforretning for os – så, hvis vi “bare” var et affiliate site, så var vi hvertfald et meget dårligt et. Vi vil gerne være mere. Men det tager tid. Og i mellemtiden der forstår vi selvfølgelig alt den kritik og harme der måtte være over nuværende opsætning. Sådan har vi det også selv. Så længe du (og I der måtte læse dette) også forstår, at vi arbejder hårdt på, at det skal blive LANGT bedre.
   Indtil videre er det klart, at det formentligt giver mest mening for dig og andre, at finde rigtigt og godt indhold der, hvor du plejer. Men mon ikke det kan blive anderledes på sigt? 🙂
   Det håber vi hvertfald.
   Alt godt til dig Knud 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her