El tromme sæt: Her er de bedste digitaltrommer i test

0
1144

Digitale trommer eller el trommer er de senere år blevet rigtigt populære. Dette skyldes mange ting, men der er dog stor konflikt blandt de professionelle trommeslagere om hvorvidt disse egner sig til koncerter eller hvor de egentlig er bedst. Digitale trommer har den fantastiske egenskab, at de ikke larmer så meget som et almindeligt trommesæt, og udover dette, så kan de tilsluttes et headset, så man derfor også får trommelyden i et headset mens man spiller i stedet for at forstyrre naboen mere end højest nødvendigt. Udover at være støj reduceret skaber den også en lyd, der er mere elektrisk end et klassisk trommesæt, hvilket mange trommeslagere bruger til den moderne musik.

I denne artikel har vi samlet de bedste digitaltromme pakker, hvor du får et komplet sæt samlet med ting som drum pad’s og bækkener indbygget i ét sæt.

Redaktionen på 4sound.dk har samlet de bedste elektriske trommesæt i denne artikel og samtidig givet anmeldelses af de forskellige herunder.

Hey! Hvis du også vil læse vores artikel om klassiske trommesæt, så finder du denne lige her!

BEDST I TEST – Nux DM 1Se pris
MEST POPULÆRE – Hitman Drum1Se pris
DEN SMARTE – Hitman HD-3Se pris
DEN BILLIGE – Hitman DRUM1Se pris
REDAKTIONENS UDVALGTE – Hitman HD-4Se pris
TIL DE ERFARNE – Hitman HD-4, pakkeløsningSe pris

BEDST I TEST – Nux DM 1 Digitalt trommesæt

Nux DM 1 Digitalt trommesæt

BEDST I TEST – Nux DM 1 Digitalt trommesæt

4sound.dk’s store test vinder i den store test af elektriske trommesæt er dette DM 1 digitale trommesæt fra Nux. Det er et trommesæt vi tidligere har nævnt i vores artikel om klassiske trommesæt, som det smarte trommesæt, da trommesættet besidder en helt masse forskellige funktioner, hvilket skaber et super interessant og spændende trommesæt.

Trommesættet er kompakt, men dog også super let i vægt og nemt at pakke sammen, så det ikke fylder særlig meget. Selve trommesættet leveres i en samlet trommesæt pakke, hvor du får et tilhørende stativ og derudover også et modul der består af 4 pads som symbolisere de forskellige trommer i et trommesæt, nemlig lilletromme, lille og stor tam og sidste, men ikke mindst, gulvtam. Udover det er der også medfølgende 3 pads til bækken. Disse har funktionerne som hi hat, crash bækken og ride bækken. Udover dette er der 2 pedaler med til sættet også. Den eneste styrer hi hat kontrollen, hvor du kan åbne og lukke for hi hat’en med foden, så det skaber en replikation af denne lyd. Den anden er en stor tromme pedal.

Dette elektriske trommesæt fra NUX er ret unikt. Det har nemlig en indbygget funktion, hvor du med ét tryk har adgang til 20 forskellige “trommesæt”. Der er altså indspillet lyden af en lang række af de aller bedste trommesæt i sine klasser, hvilket giver dig muligheden for at skifte genre som man vil ved blot at skifte lyden i sit tromme sæt. Du kan altså også samtidig custom made dit trommesæt lige nødagtig som du gerne vil have det. Blandt nogle af de forskellige musikgenre der er at fremhæve er der blandt andet blues, metal, jazz, rock og meget meget mere.

Trommesættet fra NUX er dog ikke bare udviklet fordi NUX skaber nogle gode elektriske trommesæt – nej det er faktisk udviklet i et tæt samarbejde med nogle af verdens aller største trommeslagere, hvilket giver den helt ønsket komfort, placering og opsætning. Derudover er lyden også helt perfekte i forhold til det ønskede produkt.

Trommesættet er udover at være opbygget med 20 forskellige indbyggede trommesæt også udstyret med tre forskellige effekter, nemlig Wet, Compress og Drive, hvilket er tre effekter der er styret fra en knap lidt under lille og store tam på trommesættet. Denne kan skrues på, så du som trommeslager kan styre dine effekter fuldstændig som du vil og derved også skabe en tilpasset tromme lyd efter hvordan du ønsker at trommesættet skal lyde.

Til sidst og ikke mindst er det værd at nævne, at dette elektriske trommesæt fra NUX også besidder en undervisnings funktion indbygget i trommesættet der guider dig igennem det basiske omkring trommer, men også udvidet og lidt mere komplekse øvelser.

MEST POPULÆRE – Hitman Drum1 komplet eltrommesæt

Hitman Drum1 komplet eltrommesæt

MEST POPULÆRE – Hitman Drum1 komplet eltrommesæt

Vores store test af elektriske trommesæt gav os også det ideele trommesæt til nybegynderen og der faldte vi over denne samlede pakkeløsning der bliver kaldt Drum1 fra Hitman. I denne pakke får du alt du skal bruge til at begynde på trommespillet.

Trommesættet er bygget super simpelt op, og er justerbart i forhold til højden på trommeslageren. Derudover følger der også en musikerstol med, som også er justerbar i højden som nogle hovedtelefoner der kan tilsluttes til trommesættet, så der kan øves uden det er til gene for andre. Der er mange super fede lyde i trommesættet, og det er derfor ideelt til undervisningsbrug og samtidig også til at øve der hjemme efter undervisning.

Udover at kunne bruges til det basiske trommespil er der også en AUX indgang, hvilket vil sige, at du kan tilkoble din smartphone eller tablet til trommesættet og herefter spille musik igennem trommesættet, så du kan spille med til dine ynglingssange i real time.

DEN SMARTE – Hitman HD-3 el-trommesæt

Hitman HD-3 el-trommesæt

DEN SMARTE – Hitman HD-3 el-trommesæt

Til den lidt mere let øvede trommeslager har vi taget dette smarte HD-3 el trommesæt med fra Hitman. Det er et super smart trommesæt, som udfordre nybegynderen en hel del og tilbyder en lang række funktioner, som man ikke har på et standart el trommesæt.

Trommesættet er bygget op som et klassiske trommesæt hvis man kigger ud fra opstilling af pad’s og bækken pads, hvilket er optimalt for den let øvede, dog, som det også fremgår af billedet, er der et kontrol panel, hvorpå du kan styre lydene og regulere dem så de er tilpasset den genre og det spil du ønsker dig.

Trommesættet er kompakt, men også super let at pakke sammen og rykke rundt på. Det kan derfor også gemmes helt af vejen hvis pladsen er trang og der ikke er plads til at det permanent står fremme og tager plads.

Alt i alt får du her rigtig meget trommesæt for pengene og det er det perfekte trommesæt til nybegynderen der ønsker at prøve et elektrisk trommesæt der kan tage hans niveau et stykke op, hvor man begynder at sætte sit eget præg på musikken.

DEN BILLIGE – Hitman DRUM1 el-trommesæt

Hitman DRUM1 el-trommesæt

DEN BILLIGE – Hitman DRUM1 el-trommesæt

Som det billige elektriske trommesæt har vi taget trommesættet med fra vores tidligere pakkeløsning, dog her er pakkeløsningen ikke en del af det, men her er det kun trommesættet.

Som tidligere nævnt er dette det ideele trommesæt til nybegynderen, da det tilbyder de funktioner du skal bruge som trommeslager, dog bare i en simpel og super enkel udgave, hvor der ikke er fokus på meget andet end at trommeslageren skal blive komfortabel med at slå de rigtige steder på de rigtige tidspunkter på dette trommesæt.

Trommesættet er, som tidligere nævnt, nemt at flytte rundt på, pakke sammen og samtidig er det også super kompakt og lækkert. Trommesættet er benyttet af mange undervisere til de første undervisninger, da det er holdbart og kan tåle at få nogle tæsk, hvor de klassiske trommesæt godt kan være lidt mere skrøbelige. Derfor er dette også super populært hos mange af udbyderne af elektriske trommesæt.

REDAKTIONENS UDVALGTE – Hitman HD-4 el-trommesæt

Hitman HD-4 el-trommesæt

REDAKTIONENS UDVALGTE – Hitman HD-4 el-trommesæt

Redaktionen på 4sound.dk har udvalgt dette trommesæt af navnet HD-4 el trommesæt fra Hitman som et special udvalgt i denne test af digitale trommesæt, da vi mener det er et mesterværk uden lige. Det er et estetisk trommesæt der ligner et klassisk trommesæt i omsætningen og udtrykket, men som besidder en lang række funktioner samtidig, hvilket gør dette trommesæt super interessant i vores optik.

Trommesættet er designet til den erfarne trommeslager, hvad end det er på klassiske trommesæt eller på elektrisk trommesæt, og tager udgangspunkt og afsæt i dette. Trommesættet er fuld af super fede lyde og effekter, som kan reguleres på displayet under lille tam og store tam. Derudover vil 4sound.dk gerne pointere bækken padsene i dette trommesæt, da de i forhold til de andre trommesæt er helt unikke. Både i udseende, men også i funktionerne er padsene til bækkenerne super fede, og de skaber virkelig en følelse af, hvordan det er at sidde bag et rigtigt trommesæt.

TIL DE ERFARNE – Hitman HD-4 el-trommesæt pakkeløsning

Hitman HD-4 el-trommesæt pakkeløsning

TIL DE ERFARNE – Hitman HD-4 el-trommesæt pakkeløsning

Til den erfarne trommeslager har vi valgt det samme trommesæt, som vi på redaktionen også har valgt at fremhæve som det udvalgte trommesæt. Dette er valgt på baggrund af, at der også et lavet en pakkeløsning, hvilket gør, at man har en komplet elektrisk tromme pakke, hvor der ikke mangler noget.

Udover at du får det fantastiske HD-4 el trommesæt med fra Hitman, som er et designetmæssigt unikum, så får du også en lang række andre komponenter med.

Lad os starte med at kigge ultra kort på trommesættet. Dette er nemlig et af Hitman’s bedst sælgende og bedste trommesæt. Det er estetisk flot og gennemført, hvilket skaber de perfekte rammer for en trommeslager for, at kunne udfolde sine evner og sætte sit eget præg på det musik, som der bliver spillet. Derudover er trommesættet også funktionelt og bygget op omkring et klassiske trommesæt, hvilket gør, at trommeslagere der normalt vis ikke spiller på elektriske trommer, nu også har muligheden for at veksle mellem det at spille klassiske og elektrisk. Derudover er der en lang række effekter og lyde, som man kan tilføre sit spil, hvilket bare tilføjer endnu et niveau.

Derudover der også med i denne pakke en justerbar stol, som kan reguleres efter behov i højden. Der er derudover også et sæt hovedtelefoner med, som kan tilsluttes til trommesættet, for at bibeholde lyden i et internt kredsløb. Det unikke for denne pakke er så også, at man her får en aktiv højtaler med, som har en helt fantastisk lyd. Højtaleren er aktiv, hvilket betyder at den har en indbygget forstærker i sig og derfor tilbyder den komplette lyd, som der kan produceres fra dette trommesæt. Der følger også et kabel med til lyd til den aktive højtaler og til sidst følger der også et USB stik med, som gør det muligt at tilslutte blandt andet computer til trommesættet.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her