Stor røgmaskine test

0
721

Redaktionen på 4sound.dk har lavet en stor test omkring de bedst, billigste og sjoveste røgmaskiner på markedet. Der er alt fra den billige der kan bruges til små fester til den helt store og dyre, som kan fylde en hel sal op på ingen tid. Læs videre i artiklen nedenunder for at finde den helt rigtige røgmaskine til lige netop det behov du har i din hverdag.

BEDST I TEST – Røgmaskine med ildflamme effektSe pris
MEST POPULÆRE – Røg Maskine jet blasterSe pris
NYHED – Røgmaskine med 6 rgb ledsSe pris
POPULÆR I UDLANDET – Dynamix Fog Røg MaskineSe pris
DEN SMARTE – Ibiza sæbeboble røgmaskineSe pris
ARTISTER ANBFEALER – Eurolite RøgmaskineSe pris
DEN BILLIGE – Røg Maskine SortSe pris
REDAKTIONENS UDVALGTE – Mega low fog maskineSe pris
Tilbehør til røgmaskineSe udvalg

BEDST I TEST – Ibiza Røgmaskine med ild/flamme effekt

Ibiza Røgmaskine med ild/flamme effekt

BEDST I TEST – Ibiza Røgmaskine med ild/flamme effekt

Redaktionen fra 4sound.dk har valgt denne Ibiza røgmaskine med lys effekt der skaber ild eller flammelignende røg til bedst i test, da den er fuldstændig uovertruffen til sin pris. Det er en forholdsvis billig røgmaskine, men du får rigtig meget røgmaskine for pengene her. Produktet er testet og brugt på rigtig mange natklubber i Danmark, da du får en multifunktionel røgmaskine med både mulighed for at lave røg, men også tilføre lys til dette der skaber en visuel effekt at noget der kunne minde om ild eller flammer.

Så hvis du ønsker en billig røgmaskine, men som varmer hurtigt op, og som kan fylde lokalet hurtigt med røg på et enkelt tryk på den medfølgende fjernbetjening så køb røgmaskinen fra Ibiza.

MEST POPULÆRE – PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

MEST POPULÆRE - PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

MEST POPULÆRE – PFX900V Jet Blaster 900 Vertikal Røgmaskine

Røgmaskinen fra Jet Blaster er den mest populære røgmaskine der pt er i Danmark. Dette er grundet, at den er optimal til større events, hvor der er brug for meget røg på kort tid. Røgmaskinen producere nemlig 5.500 m3 pr minut, hvilet kan fylde de største lokaler fuldstændig med røg, hvis dette er ønsket. Udover dette, så skyder den røgen utroligt hurtigt afsted, så lokalet bliver fyldt rigtig hurtigt.

Røgmaskinen er anbefalet med den erfarne koncert afholder eller DJ’en, som har et mobildiskotek og spiller til større arrangementer.

NYHED – Røgmaskine med 6 RGB led

Røgmaskine med 6 RGB led

NYHED – Røgmaskine med 6 RGB led

Denne nyhed fra Party minder meget om vores testvinder. Denne er nemlig også udstyret med 6 Led lamper rundt om røgudmundingen der gør, at røgen går en levende og flammende effekt. Dette er et utroligt spændende produkt, da den producere 120 m3 røg i minutter, hvilket er ca tre gange så meget, som vores test vinder fra Ibiza gør. Dog er denne fra Party også en smule dyrere, og egner sig nok mere til den øvede DJ eller det større diskotek.

Røgmaskinen åbner specielt muligheder på mobildiskoteker, hvor du har mulighed for at få noget visuelt, som du ikke tidligere har haft.

POPULÆR I UDLANDET – Dynamix Fog Røg Maskine

Dynamix Fog Røg Maskine

POPULÆR I UDLANDET – Dynamix Fog Røg Maskine

Denne røgmaskine fra mærket Dynamix, er utroligt populær i udlandet. Denne røgmaskine er blandt andet set brugt på mange stedet på Ibiza og i Sunny Beach. Dette er grundet, at Dynamix er et internationalt anerkendt brand, som producere nogle super gode røgmaskiner der har en balance mellem at skyde tilpas meget røg ud, uden at det bliver for voldsomt. Røgmaskinen er nem at håndtere og derudover er prispunktet også fordelagtigt, hvilket gør den så populær, som den er.

DEN SMARTE – Ibiza Light 2-i-1 røg- og sæbeboblemaskine

DEN SMARTE – Ibiza Light 2-i-1 røg- og sæbeboblemaskine

Som den smarte har vi i redaktionen på 4sound.dk udvalgt denne maskine fra Ibiza Light. Rødmaskinen er smart, da det både er en røgmaskine, men det er også en sæbeboblemaskine, hvilket giver en 2-i-1 effekt. Maskinen kan til dels producere sæbebobler, som giver en rigtig god og sjov effekt på et dansegulv, men derudover kan den også producere røg som en almindelig røgmaskine gør. Røgmaskinen er unik, da den skaber en helt speciel stemning på et dansegulv med disse effekter, og røgmaskinen har specielt stor gevinst til skum- og sommer fester, hvor sæbeboblerne bidrager til den varme stemning.

ARTISTER ANBFEALER – Eurolite N-19 røgmaskine

Eurolite N-19 røgmaskine

ARTISTER ANBFEALER – Eurolite N-19 røgmaskine

Redaktionen har kontaktet en af Danmarks største DJ’s, nemlig KATO for at høre, hvilken røgmaskine han ville anbefale til hans club-tours. Der var ingen tvivl fra KATO da vi spurgte ham, for som han siger “Vi DJ’s foretrækker stort set altid de samme produkter”, og det er også tilfældet her. Denne røgmaskine fra Eurolite er en super simpel, men dog effektiv røgmaskine. Røgmaskinen kan monteres både på gulv, bord og i tross systemer, og gør det den skal – fylder rummet på røg på ganske kort tid. Derfor, som KATO også siger, er denne røgmaskine guld værd, fordi den gør det den skal hver eneste gang. KATO siger sågar, at han også bruger denne type i hans tour setup, hvor han nogle gange foretrækker røg på scenen, hvor han står. Her tilføjer han dog bare flere enheder, som han serie forbinder og skaber en større effekt på.

DEN BILLIGE – Røg Maskine Sort

DEN BILLIGE – Røg Maskine Sort

Som den prisvenlige røgmaskine har vi på 4sound.dk valgt at tage denne 400 watt røgmaskine fra Party. Det er en billig røgmaskine, som kun har den simple funktion at producere røg. Derudover er det ikke den mest effektive røg maskine på markedet, men deraf kommer også den lave pris. Røgmaskinen er optimal som en begynder røgmaskine, hvor man skal teste sit behov og ambition af for, hvordan man vil bruge en røgmaskine og til hvilket formål. Derfor har vi valgt at tage denne med, da den heller ikke kræver det helt store setup for at lykkedes.

Røgmaskinen styres fra en medfølgende fjernbetjening, hvor du aktivere og styre mængden af røg der kommer ud i lokalet.

REDAKTIONENS UDVALGTE – PFX Mega Low fog maskine

PFX Mega Low fog maskine

REDAKTIONENS UDVALGTE – PFX Mega Low fog maskine

Vi på radaktionen for 4sound.dk er nødt til at indrømme, at vi ikke kan få armene ned over dette vidunder, og derfor har vi også valgt at tage denne ekstraordinære røgmaskine med i denne artikel. Røgmaskinen kommer fra PFX og er det man kalder en low fog røgmaskine. Dette betyder, at man skaber noget røg, som ligger sig langs gulvet, i stedet for at søge op og højt i lokalet, som de andre røgmaskiner vi har anmeldt i denne artikel gør.

Tidligere har man lavet low fog røgmaskiner ved at køle røgen ned med isterninger. Nedkølet røg vil ligge sig langs jorden, hvor røgen i de andre maskiner bliver varmet op, og derfor vil røgen også søge opad. Det innovative og geniale ved denne PFX low fog røgmaskine er dog, at isterninger ikke er nødvendigt i denne model. Derimod er der indbygget en teknologi, hvorpå man påfylder vand i et vandkar, og herefter vil dette vand nedkøles i maskinen for herefter at nedkøle røgen, så man får en low fog effekt. Vi bliver nødt til at indrømme, at vi synes dette produkt er helt genialt, og vi anbefaler alle store kunstnere samt scene producenter om at lave opmærksomheden falde på denne maskine.

Tilbehør til røgmaskine

Der findes en lang ræke tilbehør til røgmaskiner og det kan være lidt af en jungle. Vi har samlet hele udvalget af blandt andet røgvæske til røgmaskiner her, hvor du kan se det hele samlet. Røgmaskine væske er et must have til sin røgmaskine, da det er denne væske der skaber røgen, men der findes mange forskellige slags og størrelser alt efter hvilken maskine man har. Derudover er der også mange forskellige brands samt kvaliteter indenfor røgmaskine væske, så vi vil derfor også gøre opmærksom på, at man nærlæser nogle af produkterne for at finde det helt rigtige. Den primære forskel er oftest tykkelse af det producerede røg, altså hvor kompakt røgen der kommer ud er.

Røgmaskine væske – Ibiza røgvæske normal, 5 ltr, Medium Density

Ibiza røgvæske normal, 5 ltr, Medium Density

Røgmaskine væske – Ibiza røgvæske normal, 5 ltr, Medium Density

Vi har udvalgt et enkelt produkt fra Ibiza til røgvæske muligheder til ens røgmaskine. Det udvalgte produkt er produktet der ses ovenfor. Dette er en af de mest populære produkter, da man får 5 liter røgvæske til en meget lav pris. Derudover er det også den mest brugte form for røgvæske da det er af typen medium ‘Density’. Dette er måleenheden der bekriver hvor tyk røgen er, alt hvor svær røgen er at se igennem. Denne røgvæske er også universel – det vil sige den passer til alle røgmaskiner, så der er derfor ikke noget at være nervøs for, når man køber denne væske, da det ikke kan gå galt. Det er derudover også en god begynder væske, hvor man kan prøve det af og se hvilken density der passer til ens behov og setup.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her