I Helsingør og i nærheden finder du et godt udvalg af musikforretninger. Om du leder efter en musikbutik med lidt af hvert eller en mere specialiseret forretning, såsom en guitar butik, vil du sikkert finde en i nærheden af dig.

Længere nede på siden har vi samlet en liste over instrument butikker i Helsingør, så du får et samlet overblik over udvalget.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Som nybegynder kan det altid betale sig at besøge sin lokale musikbutik frem for at søge online. Selvom udvalget er stort på nettet, kan det hurtigt blive en uoverskuelig affære. Det er nemlig svært at vurdere instrumenternes kvalitet, brugervenlighed osv. online.

I en fysisk musikforretning vil du opleve, at du kan få grundig vejledning fra fagligt personale, som ved hvad de snakker om.

Hvis du allerede ved lige præcis, hvad du vil have, kunne det være, at du alligevel foretrækker at besøge en fysisk butik, hvor du kan få en god sludder om musik med de kyndige butiksassistenter.

Nedenfor finder du vores liste over de bedste musikbutikker i Helsingør samt relevant information om hver, så du har det hele samlet et sted.

Lydmuren – Musikinstrumenter Køb, salg & Service

Adresse:

Præstemosevej 25, 3480 Fredensborg

Åbningstider

tirsdag11–14
onsdagLukket
torsdag11–14
fredag13–17.30
lørdag11–14
søndagLukket
mandag13–17.30

Telefon

48 48 50 52


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 3

Bedømmelse