5 bedste Western guitar (akustiske)

0
2502

Vil du gerne have fingrene i en god western guitar? Så skal du læse denne guide! Vi har her anmeldt og rangeret de bedste western guitarer.

Se dem herunder.

Bedst i test – Sire R7 DZ VSSe pris
Mest populære – Santana LA-90EQCW-NT v2Se pris
Bedst til prisen – Sant AC-80-NASe pris
Bedst til begynderen – Sant Guitars AC-80-NASe pris
Bedst til den øvede – Fender Redondo Player, BLBSe pris
Bedst til den professionelle – Yamaha LL16Se pris

Bedst i test – Sire R7 DZ VS western-guitar

Sire R7 DZ VS western-guitar Western guitar

Når man siger ordet westernguitar, kan man ikke andet end at tænke på dette vidunder. Dens helt elegante lyd og enormt behagelige klang, giver én gåsehud ved hvert enkelt strøg. Dette giver dig altså muligheden for at spille alt lige fra hardcore rock til bløde og stille R&B sange. Denne guddommelige guitar er enhver sangskrivers trofaste følgesvend, da den aldrig svigter og giver et unikt pift til alle stilarter.

Sire har efter en lang årrække, hvor de har specialiseret sig for elbas guitar, kastet sig ud i den akustiske guitar, hvor de her har ramt fuldstændig plet. Ikke nok med at denne helt igennem fantastiske guitar lyder som en drøm, så har den også et nemt og overkommeligt pickup-system, nemlig Zebra-7.

Sire R7 DZ VS western-guitar er kombineret af et gran dæk med ægte palisander / rosewood både på bund og på sider. Dette giver ikke blot guitaren en helt fantastisk lyd, men også et helt unikt og flot look. Den klassiske ligeskuldrede dreadnought model har luksuriøse abelone bindinger der er lakeret, hvilket giver den et fejlfrit og højglansende finish.

Dens 6 strengede westernguitar har indbygget mikrofonsystem, der gør det nemt at performe akustiske koncerter som for eksempel John Mayer eller James Bay. Det virker altså, hvis I spørger damerne gutter. Kombinationen af det indbyggede mikrofonssystem og denne guitars helt unikke lyd, giver din performance en gnist og klarhed, der ikke fås i andre westernguitarer. Det er ikke for sjovt at denne guitar er kåret til bedst i test, den giver noget helt særlig til live koncerter såvel som studieindspilning.

Bedst til prisen – Sant AC-80-NA western-guitar natur, pakkeløsning

Hvis du er på udkig efter value for money, så kan du godt stoppe søgningen, da der ikke findes bedre end denne pakkeløsning. Er du nybegynder og ikke har fået købt din første guitar endnu, så finder du ikke en bedre sammensæt pakke end denne. Du finder alt hvad du skal bruge for at komme igang. Dette er den perfekte begynderguitar til børn over 13 år såvel som voksne.

Pakken indeholder: En Sant Guitar AC-80 western guitar, en Musedo T-26 kromatisk tuner, en dansk undervisnings DVD med Ole Kibsgaard, et Record GS-20 guitar gulvstativ som er sammenklappeligt, en polstret guitar taske med en skulderremme, et par plektre og en helt unik rem.

Denne revolutionerende western guitar er i fuld størrelse 41, med målene 104 x 40 x 11,5 cm. Det er en solid og holdbar guitar der kan modstå hårde stød, så skulle du ske at tabe den, skulle den gerne kunne holde til det. Bindinger om både kroppen og halsen på guitaren er utrolig flotte og er har et helt unikt design, der får denne guitar til at skille sig ud fra mængden. Guitaren er monteret med stålstrenge, der hver især har en helt unik og krystalklar lyd, der simpelthen ikke fås hos andre guitarer. Udover både udseendet og den legendariske lyd, sælges denne guitar også til en meget lav pris, hvilket er helt perfekt, hvis du er på udkig efter din første guitar. Det er jo ikke for sjovt, at den er blevet kåret til den bedste guitar til prisen.

Er du ikke helt tilfreds, med farven på den guitar der er vist på billedet, så frygt ikke. Denne guitar fås nemlig også i andre farver så som: sort, natur eller sunburst. Min personlige favorit er faktisk den naturlige, den har bare et så legendarisk look, at man føler, man sidder med en af de fedeste guitarer på hele jorden. Sidder du som en af de få i verdenen, og skal bruge en venstrehånds guitar, ja du gættede rigtigt, så kan du selvfølgelig også få det her. Denne guitar sælges nemlig også som venstrehånds guitar.

Musedo T-26 klemmetuneren du får i denne pakkeløsning, er en meget unik og kompakt kromatisk tuner, som kan benyttes til stort set alle instrumenter. Den er hurtig at stemmer, og den er utrolig præcis og nemt at håndtere. Displayet er let og overskueligt, den skifter fra orange til grøn, når tonen rammes til perfektion. Tuneren vejer 30 gram med batteriet, så det er jo nærmest ingenting, og målene er henholdsvis 35 x 52 x 40 mm. hvilket gør det let at have den med overalt.

DVD’en du får med i købet indeholder “lær at spille guitar med Ole Kibsgaard. Denne DVD er helt specifikt designet til nybegynder, den er let at forstå, tager dig hurtigt med videre, så du ikke kommer til at kede dig. Denne DVD er det helt perfekte værktøj til, at øge din motivation i forhold til at spille guitar. Du føler altid, at du kan være med, og du kan tage det hele i dit eget tempo.

Gulvstativet du får i denne pakkeløsning, passer perfekt til akustiske guitarer, men også til elektriske guitarer, bas guitarer og så videre. Stativet kan klappes sammen, hvilket gør det nemt og hurtigt at have med på farten. Det fylder nærmest ingenting, når det er pakket sammen, så det kan nemt pakkes ned i for eksempel en rygsæk eller ligende. Stativet er lavet af solidt metal, så det er utrolig holdbart, og kan holde til lidt af hvert.

Den helt igennem fantastiske guitar taske du får i denne pakkeløsning er foret, og kommer med en skulderrem, der gør det utrolig nemt at transportere denne guitar på ryggen. Udover at den er utrolig praktisk, har den også et helt unikt og elegant look, det virkelig får dig til at ligne en prof.

Bedst til begynderen – Sant Guitars AC-80-NA western-guitar natur

Sant Guitars AC-80-NA western-guitar natur western guitar begynder

Denne helt eminente guitar er by far den bedste guitar, hvis du er en nybegynder der lede efter din første guitar. Alle de store lige fra Billy Ray Cyrus til Mads Langer har startet med denne guitar, så går du med drømmen om at blive lige så stor som de aller største, så er det her du starter.

Denne super flotte og praktiske guitar kommer i en fuld størrelse 41. Målene er henholdsvis 104 x 40 x 11,4 cm, hvilket vil sige, at den er utrolig nem at have med at gøre, om du sidder på værelset derhjemme, eller står på bøgescenen til smukfest. Guitaren er designet med flotte bindinger både på kroppen og halsen. Den har et helt unikt look, som fås i flere forskellige farver som: sort, naturlig og sunburnt. Det er op til dig selv, hvilket en de passer bedst til dig, vores expert Simon Thyrring siger:

“Jeg kan personligt bedst lide, at min western guitar har et klassisk look, hvilket er derfor jeg foretrækker, at den er sunburnt farvet” .

Lyden i denne guitar er så legendarisk, at hvert enkelt strøg på strengene giver enhver musikelsker gåsehud. Når du får lært at benytte denne guitar, hvilket ikke tager lang tid, da den er så nem at have med at gøre, vil du tage dine lyttere med på en unik rejse gennem diverse symfonier af engleligende toner. Guitaren er monteret med helt fantastiske stålstrenge, der giver en helt fantastisk klang af euforiserende dybder. De aller lyseste og de alle mørkeste toner kan altså utrolig nemt nås med dette vidunder.

Denne guitar er ikke kun kåret til den bedste til begynderen, det er nemlig den samme guitar, der er nævnt i den ovenstående rubrik om den guitar, der er bedst til prisen. Så ikke nok med at den er utrolig nem at håndtere for en nybegynder, så er den også en af de nemmeste at komme til for prisen.

Bedst til den øvede – Fender Redondo Player, BLB western-guitar

Fender Redondo Player, BLB western-guitar belmont blue western guitar øvede guitarister

Denne farverige western guitar skiller sig virkelig ud fra mængden, da dens farver er helt unik. Farven er belmont blå, hvilket aldrig er set på en guitar før denne. Dækket er lavet af massivt gran, hvilket giver denne en eminente guitar en helt specifik klang, der virker helt euforiserende.

Med denne Rodondo Player vender Fander langt om længe tilbage til de farverige akustiske guitar, som de lavede den helt tilbage i 60’erne. Denne guitar sender tanker helt tilbage til de legendariske guitarer fra 60’erne, hvor de elegante toner først indtog scenen. Det højglansende look, giver guitaren et ikke bare festligt, men helt igennem elegant udseende, der ikke fås hos andre guitarer. Det matchende 6 linje hoved, samt den gyldne farve på slagpladen og de creme farvede bindinger på begge sider af kroppen, gør denne guitar til en fryd for øjet. Vores redaktør Benjamin Jørgensen udtaler om denne guitar:

“altså, hvis man som øvet guitarist er på udkig efter en guitar, der kan få dig til at skille dig ud fra mængden, finder man ikke en mere ekstraordinær guitar en denne”.

Udover det helt unikke look, kommer denne guitar også med et indbygget mikrofonsystem og stemmeapparat. Dette gør det utrolig nemt, at spille akustike koncerter, om der er på en scene eller hjemme i stuen er underordnet. Idet mikrofonsystemet er indbygget gør det, at skulle du ske at tabe guitaren, så er du i hvert fald sikker på, at mikrofonsystemet ikke går i stykker.

Rodondo Playerens mahogni bund og sider, samt dækkets der er lavet af Fender egenudiklede topafstivning, giver denne guitar en stor resonans. Guitarens stol er designet på Graph Tech Nubone, hvilket sikrer er klangen bliver vedholdende og helt igennem fantastisk. Derudover er der indbygget et Fishman pickup forstærker system der leverer en helt uforglemmelig klang, der kan virker forførende. I denne guitar får du en lang række af forskellige indbyggede kontrollere til at give guitaren lige præcis den kombination af toner du leder efter. Dette gør det utrolig nemt at kontrollere og justere guitarens stemning undervejs som du sidder og jammer hjemme på værelset.

Bedst til den professionelle – Yamaha LL16 Western Guitar

Yamaha LL16 Western Guitar - Natural western-guitar til den professionelle øvede guitarist

Denne guitar er designet med rosewood mahogni på bagsiden og toppen er designet med håndudvalgt Engelmann gran. Denne kombination af træarter giver denne guitar en gennemført forførende klang af både dybe og lyse toner. Klangen i denne guitar kan bedst beskrives som legendarisk, da det er et instrument, der er blevet spillet på i mange mange år.

Guitaren har en meget varm lyd med en åben resonans, der giver et ekstra pift i forhold til standard guitaren. Tonebalancen er også helt unik i dette vidunder, da hvert enkelt strøg kan sende et hav af forskellige toner gennem lokalet.

Den naturlige farve på denne guitar, er nok den mest berømte blandt de kendte musikere lige fra Flemming “Bamse” Jørgensen til Justin Bieber. Farven giver guitaren et helt unikt look, der aldrig går af mode, hvilket er grunden til den store popularitet.

Denne guitar kommer med et Zero Impact Pickup system, hvilket nok kræver lidt mere rutinerede hænder at håndtere. Dette er en af grundene til, at vi anbefaler denne guitar til den professionelle guitarist. Derudover mener vi, at denne guitar kan give noget helt ekstraordinært til en professionel guitarist, som man ikke får hos andre guitarmærker. Lyden er nemlig helt unik, det er nærmest svært at sætte ord på, hvor legendarisk denne lyd egentlig er.


UDGÅET – Santana LA-90EQCW-NT v2 Western Guitar

Santana LA-90EQCW-NT v2 Western Guitar

Denne Santana Bonfire guitar er en special designet dansk western guitar der har revolutioneret den danske guitar branche. Denne guitar har en helt unik lyd, der til tider lyder som noget der er skabt af engle. Nu lyder det sikkert som noget være pis, jeg sidder og lukker ud, men når I selv har hørt den er I ikke et sekund i tvivl om, at jeg taler så sandt, som jorden er rund.

Det der gør denne guitar til den mest populære blandt de kendte kunstnere er, ja du gættede det, lyden. Det er meget svært at beskrive den lyd der kommer ud af denne guitar, da det er en lyd man aldrig har hørt før. Samspillet mellem de bløde og de kraftige toner, skaber en symfoni for ørerne, man aldrig kan få nok af.

Kroppen af guitaren er lavet af fyrretræ, med sider, en bund af mahogni træ og et fingerboard af palisander træ. Disse tre træ typer giver i samspil med hinanden et meget rustikt look, der aldrig går af mode. Udover det rustikke look er denne guitar også støttet op med skjult metal, der gør den utrolig holdbar.EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her