Guitarstativer

0
895

Ønsker du dig et guitar stativ så er der massere af muligheder lige her. Der er både guitar stativer til dig selv, dine venner eller din familie. Der findes mange forskellige slags guitar stativer som hver kan noget forskelligt. Der findes også nogle som minder om hinanden. Her under finder du et udvalg på en masse forskellige guitar stativer.

Guitar stativ

Et guitarstativ er et must for dig der spiller guitar. Det er altid rart at have et guitar stativ ved sin side så man kan stille sin guitar et sikkert sted, hvor den ikke får ridser eller skræmmer. Det er med til at holde din guitar fra unødvendig slid som nemt opstår hvis man bare smider sin guitar på bordet eller gulvet.

Der findes både guitar stativer til gulvet som ofte er dem der bliver brugt af dem som har sin guitar med andre sted hen en sit eget øvelokale derhjemme. gulv stativer er ofte lette at flytte og tage med sig når man enten skal hjemmefra eller bare flytte lokale.

Der findes også vægophæng som guitar stativer. Det er mere beregnet til hjemmet hvor du eventuelt har et øvelokale eller noget lignende, hvor du altid hænger din guitar. Disse er ofte også brugt på skoler som har faste musiklokaler.

Der findes også stativer hvor mange stadig benytter sin guitar som for eksempel en fodskammel som er et stativ der bruges mens man spiller så man holder sin position korrekt og dermed ikke får rygskader eller noget lignende.

Til sidst findes der også et forstærker stativ som er beregnet til sin guitarforstærker. De bruges rigtig ofte for at forstærkeren kan tilte i en retning så lyden kommer bedre ud til dem som skal høre den. Det kan meget ofte være en fordel at kunne tilte sin forstærker så lyden bliver bedre og dermed bliver hele oplevelsen med sin guitar også meget bedre.

Herunder finder du et nyt udvalg af guitarstativer, som betyder på alle former for stativer.

Guitar stativ soundstore

Der findes over 80 varianter af guitar stativer som er i mange forskellige størrelser og farver og som alle kan noget på deres egen måde. Gulv stativer fåes til en enkelt guitar men findes rent faktisk også hvis der skal være plads til flere som for eksempel hele 3 guitarer. De er stadig meget nemme at have med at gøre og fylder ikke det helt store.

Guitar stativer findes til alle og priserne varierer meget men er muligt for alle at købe. Jo større et stativ jo højere er prisen ofte. Vægophængstativer er også ofte til enkelte guitarer men kan også findes nogle få der kan bruges til flere på en gang.

Flere artister som for eksempel Ed Sheeran og Shawn Mendes bruger ofte guitar gulv stativer til deres koncerter. Det viser også at selv nogle af de bedste guitar spillere i verden altså mener det er en nødvendighed at have med sig når de skal ud og optræde.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her