Bedste guitar forstærkere i test

0
1633

Bedst i test – Marshall DSL-40CR Combo Guitarforstærker

Marshall DSL-40CR Combo Guitarforstærker

Er du på udkig efter en ny guitarforstærker så er denne Marshall DSL-40CR Combo Guitarforstærker præcis det du leder efter. Den kan alt hvad du har brug for og mere til. Den har to forskellige kanaler såsom “Ultra gain” og “Classic gain”. Den kan tage op til 40w, men fungerer også ned til 20w.

Den har også hel masse forskellige speaker outputs som for eksempel 5 x 1/4 jack sockets. Inputs har den 1 x 1/4 instrument Jack. Flere funktioner som for eksempel classic gain channel, ultra gain channel. Effekter som Reverb findes også i denne guitar forstærker.

Speaker konfiguration er 1 x 12 celestion V-type. Den er udstyret med flere ventiler så som 4 x ECC83 samt 2 x EL34. Der ud over er der også en Footswitch PEDL-90012 og indkluderet strøm stik her til. Denne guitar forstærker fungerer også med PEDL-91005

Guitar forstærkeren har en vægt på 22,9 kg og en bredte på 620 millimeter og en højde på 490 millimeter samt en dybde på 252 millimeter.

Mest populære – DG electronics GF-30 guitarforstærker

DG electronics GF-30 guitarforstærker
guitar forstærker 
 fender forstærker 
el guitar forstærker
 akustisk guitar forstærker 
bedste guitar forstærker
 forstærker til guitar 
 billig forstærker

Er du ude efter en fantastisk guitar forstærker så har du fundet den helt rigtige her. Det er nemlig denne DG electronics GF-30 guitarforstærker. Det er en meget alsidig forstærker som har utrolig god lyd og en masse forskellige og gode indstillingsmuligheder. Derudover har den indbygget overdrive og digital delay som også er bedre kendt som Rock lyd og ekko effekt. Det er også muligt at bruge netop denne guitar forstærker til at spille i et orkester.

DG electronics GF-30 fungerer også som en el guitar forstærker og er med sine 30 watt mere en kraftig nok til at blive brugt i situationer med samspil. Den kan både bruges til akustiske guitarer og som el guitar. Dette kan den via. dens low og high indgang. Low indgangen benyttes ofte til den akustiske guitar. Dette betyder så at high indgangen benyttes til el guitaren.

Forstærkeren leverer en rigtig fornuftig lyd. Den er både harmonisk og kraftfuld, hvilket man kan optimere endnu mere ved brug af den indbygget forvrænger og ekko effekt som sidder i guitar forstærkeren ved køb. På frontsiden af DG electronics GF-30 guitarforstærker findes de forskellige kontrol knapper som styrer volumen, bas og andre indstillinger som ekkoeffektens længde og dybde. Derudover kan der også optages igennem en udgang til hovedtelefoner, hvilket gør netop denne guitar forstærker rigtig praktisk.

DG electronics GF-30 guitarforstærker udgør en bredde på 39 centimeter, højde på 35 centimeter, dybde på 21 centimeter samt en vægt på kun 7,2 kilo, hvilket er forholdsvis let for en guitar forstærker af denne kvalitet og størrelse.

Bedst til prisen – Marshall MG-30GFX

Marshall MG-30GFX
guitar forstærker 
 fender forstærker 
el guitar forstærker
 akustisk guitar forstærker 
bedste guitar forstærker
 forstærker til guitar 
 billig forstærker

Søger du den bedste guitar forstærker til prisen så er du kommet det helt rigtige sted hen. Denne Marshall MG-30GFX er den bedste til prisen der findes på markedet. Den kan alt hvad du skal bruge.. også tænker du sikkert at prisen følger kvaliteten men det er ikke tilfældet her. Her får du en rigtig god guitar forstærker men samtidig så er prisen helt i bund.

Du køber her en rigtig vellydende men samtidig meget kompakt guitar forstærker. Den har samtidig et unikt og flot udseende i en rigtig lækker guld farve kombineret med det sorte.

Det er en guitar forstærker, på kun 30 watt. Du kan bruge den til at øve derhjemme men den fungerer også i små samspil eller lignende. Hvad der gør at du skal vælge netop denne fremfor en anden guitar forstærker er lige netop dette. Den kan bruges, hvor du har lyst og er en fornuftig størrelse og derfor nem at have med frem og tilbage.

Den har 4 indbygget kanaler. Den har både clean, crunch og overdrive 1 og 2. Der udover har den indbyggede digitale effekter som reverb, chorus og octaves samt endnu flere. Den har output med højttaleremulering, hvilket er rigtig nemt og gør optage oplevelsen let og flydende. Det sker på grund af det er muligt at optage ved lav volumen. Der findes også en Mp3 indgang i denne guitar forstærker.

Marshall MG-30GFX er ud over at være nydelig og flot også en rigtig god størrelse. Den har en højde på 42 centimeter, bredde på 48 centimeter, dybde på 22,5 centimeter og kun en beskeden vægt på 10,8 kilo. Dette gør du kan have den med overalt. Både på cykel og i bil har du mulighed for at medbringe den.

Bedste el guitar forstærker – Boss Katana Artist guitarforstærker

Boss Katana Artist guitarforstærker
guitar forstærker 
 fender forstærker 
el guitar forstærker
 akustisk guitar forstærker 
bedste guitar forstærker
 forstærker til guitar 
 billig forstærker

Boss Katana Artist guitar forstærker er den helt rigtig guitar forstærker til dig som er på udkig efter den bedste el guitar forstærker som du overhovedet kunne forstille dig. Ud over at være den bedste du kan få på markedet så fået den også til en ganske fornuftig pris.

Boss Katana Artist guitar forstærker  er en 100 watt guitar forstærker med flere forskellige indbyggede effekter og 12 x Waza højtaler. Det er med denne guitar forstærker muligt at få tilsluttet en MIDI-fodkontrol samt eksterne højtaler kabinet udgange. Tone guruerne fra BOSS har på netop denne guitar forstærker optimeret forstærkerne så de bedre matcher til dens højtaler som er den kendte Waza højtaler. Waza højtaleren som sidder i forstærkeren er specialudviklet højtaler som er inspireret af en gammel klassiker fra 1960’erne nemlig “Celestion Greenback”

Boss Katana Artist guitar forstærker har mange forskellige forstærkere som du frit kan vælge i mellem. Der er både mulighed for at få forstærket din akustiske guitar og derudover et bredt udvalg af andre fede effekter. Det er muligt at du helt vildt nemt kan forme dine toner og lyde uden du skal have fat i enten eksperter på området eller en manual og så videre. Boss har også muliggjort det at bruge Boss Tone Studio editor software til at tilpasse din indstillinger for forstærkeren på flere forskellige og specielle måder. Guitar forstærkeren er også udstyret med en vippe funktion, som gør det muligt at vippe forstærkeren, så du kan give dig selv eller andre en bedre oplevelse af lyden.

Med denne fantastiske guitar forstærker får du også muligheden for at benytte op til hele 58 forskellige Boss guitar effekter, hvor du på samme tid kan gemme hele 15 af dem uden problemer, så du altid kan bruge dem hurtigt og nemt. Der er flere af forstærkerens effekter som du nemt kan få adgang til og dermed også en nem adgang til enhver effekttype. Det er også muligt at forudindstille dine effekter så du får farvekodede knapper og dermed kan tilgå effekterne nemt og effektivt.

Du kan også få nemt og fuld adgang til dine indstillinger ved at forbinde din guitar forstærker til din computer via USB og dermed gøre din oplevelse meget bedre.

Boss Katana Artist guitar forstærker tilbyder dig og en Power Control i verdensklasse. Det er her muligt at indstille forstærkerens udgangsniveau til tre forskellige slags watt. Du kan indstille den til 100, 50 eller 0,5 watt. Det er også muligt at gøre forstærkeren helt lydløs ved at tage forstærkerens linjeudgang og tilkoble en linjeindgang på en ekstern optageenhed.

Boss Katana Artist guitar forstærker har et meget neutralt udseende hvilket flere og flere vægter højt når de skal have en guitar forstærker. Ud over det neutrale og favorable udseende har den en størrelse på 630 millimeter i bredden og en højde på 515 millimeter. Derudvoer er der en dybde på 248 millimeter og en vægt på kun 19 kilo.

Bedste Fender forstærker – Fender Bassbreaker 18/30 combo guitarforstærker

Fender Bassbreaker 18/30 combo guitarforstærker

guitar forstærker 
 fender forstærker 
el guitar forstærker
 akustisk guitar forstærker 
bedste guitar forstærker
 forstærker til guitar 
 billig forstærker

Fender Bassbreaker 18/30 combo guitar forstærker er den bedste fender guitar forstærker som passer perfekt til dig som ønsker en forstærker til alle former for guitar. Fender Bassbreaker 18/30 combo guitar forstærker er en 30 watt samt 2 kanals rørforstærker til din el guitar med en speciel indbygget “Celestion G12V – 70 højtaler”.

Med denne forstærker har Bassbreaker gjort noget helt unikt ved udseendet som har givet forstærkeren et genkendeligt udseende af britisk karakter. Mange britiske forstærkere har været udviklet på baggrund af Fender designs og det er derfor en meget naturlig udvikling.

Fender Bassbreaker 18/30 combo guitar forstærker har fire forskellige effektforstærkerdele som er blandt andet fire EL84 og har også 3 x 12AX7 rør i forstærkeren. Den er opbygget af 2 forskellige kanaler, hvor den ene kanal som hedder Blackface Deluxe kanalen giver op til 30 watt men kanal 2 kun giver 18 watt, men derimod giver en varmere tone som giver det noget helt andet.

Kombinationen med den nye Celestion højtaler og EL84 rør er lavet for at givet forstærkeren et helt nyt udtryk. Det er nemlig en blanding af den britiske styrke og derudover få den også en fantastisk amerikansk tone. Dette er noget mange kunstnere har udtrykt deres ønske for.

Bedste akustisk guitar forstærker – Joyo MA-10A akustisk guitar-forstærker

Joyo MA-10A akustisk guitar-forstærker

guitar forstærker 
 fender forstærker 
el guitar forstærker
 akustisk guitar forstærker 
bedste guitar forstærker
 forstærker til guitar 
 billig forstærker

Er du på udkig efter den bedste forstærker til din akustiske guitar så frygt ej for den er nemlig lige her. Du få en billig forstærker men den kan præcis det den skal kunne. På trods af den enormt billige pris på denne guitar forstærker så mangler der absolut intet i denne her forstærker. Den er simpel og nem.

Joyo MA-10A akustisk guitar forstærker fungerer som en batteriforstærker til akustisk guitar. Den er lille og nem at have med og derfor super praktisk. Den er beregnet til akustisk guitar men fungerer også sammen med andre akustiske instrumenter som har en indbygget mikrofon, hvilket gør den enormt attraktiv for mange.

Den leverer 10 watt igennem hele 5 fuldtone højtaler som kan tilpasses til rigtig mange forskellige mikrofonsystemer gennem en bright indgang. Det er også muligt at tilslutte en smartphone af flere forskellige mærker via en AUX indgang. Der findes også en hovedtelefon udgang så du nemt kan spille med hovedtelefoner.

Denne Joyo MA-10A akustisk guitar forstærker har minimum 3 timers uden strømforbindelse. Den kører på AA batterier og skal her bruge 6 x AA for at fungere. Der medfølger dog også en strømforsyning, som gør at du kan spille uafbrudt, hvis den er tilkoblet en strømforsyning som ne stikkontakt.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her