Kommer du fra Glostrup og har behov for at besøge en lokal musikbutik i nærheden? Så er du landet det rigtige sted. Her har vi nemlig samlet alle musikforretninger i Glostrup, så du kan få et indblik i udvalget. 

Ligegyldigt om du leder efter et klaver, en guitar eller et helt tredje instrument, er vi sikre på, at du kan finde en fed instrument butik tæt på dig. Nederst finder du en udførlig liste over alle musikbutikker i Glostrup samt praktisk info, så du har det hele samlet her.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Du har måske allerede opdaget det store udvalg af instrumenter på nettet. Så ved du sikkert også, at det ikke er nemt at finde rundt i, hvis man ikke er helt sikker på, hvad man søger eller hvad der er vigtigt at kigge efter, når man køber instrumenter. 

Derudover er det heller ikke altid nemt at vurdere et instruments kvalitet og ydeevne over nettet. Derfor foretrækker mange professionelle og erfarne også at købe deres instrumenter i en fysisk musikforretning. Her er der nemlig mulighed for at afprøve eller fornemme instrumenterne i virkeligheden, og der står altid et hjælpsomt personale klar til at rådgive.

DLT – Prof. lys & lyd siden 1986

Adresse:

Formervangen 17, 2600 Glostrup

Åbningstider

tirsdag09–17.30
onsdag09–17.30
torsdag09–17.30
fredag09–17.30
lørdagLukket
søndagLukket
mandag09–17.30

Telefon

36 37 00 00


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 0

Bedømmelse