Når det gælder forhandling af instrumenter, skal Gladsaxe ikke undervurderes. I Gladsaxe og omegn finder du nemlig et fint udvalg af musikforretninger, som sælger alle mulige slags instrumenter. Vi har samlet en liste over musikbutikker i Gladsaxe nederst på siden.

Her vil du nemt kunne danne dig et overblik over udvalget af forretninger i Gladsaxe og samtidig har vi sørget for at tilføje praktisk og relevant information ved hver butik. Så er det hele samlet et sted.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
På nettet kan du helt sikkert finde et rigtig stort udvalg af instrumenter. De fleste kan godt lide at handle online hjemme fra stuen, da det er mere bekvemt, hurtigere og ofte kan der være penge at spare.

Dog er det store udvalg på nettet ofte lidt uoverskueligt. Især hvis man ikke er helt sikker på, hvad man søger. 

Derfor foretrækker mange at besøge en fysisk musikforretning, hvor man har mulighed for at få hjælp fra kyndigt personale og se instrumenterne an i levende live. Det gælder både nybegyndere og øvede.

Det er altid fedt for en musikelsker og entusiast at besøge en instrument butik med personale, der har styr på deres produkter.

Lyra Musik

Adresse:

Klausdalsbrovej 82, 2860 Søborg – Tæt ved Gladsaxe

Åbningstider

tirsdag11–17.30
onsdag11–17.30
torsdag11–17.30
fredag11–17.30
lørdag11–13
søndagLukket
mandag11–17.30

Telefon

39 69 06 69


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse