Værdier

I 4Sound har vi i fællesskab defineret, hvad der gør os specielle, hvad vi er til for, og hvad vi ønsker at opnå. Vores vision er det endegyldige mål, vores mission er vejen derhen, og vores kerneværdier er ”færdselsreglerne”

Kerneværdier
Vores kerneværdier definerer både, hvem vi er, og hvad der er vigtigt for at få glade og tilfredse kunder, være en god kollega og en god medarbejder. Dette værdigrundlag er en hjørnesten i vores måde at tænke på og fortæller os, hvordan vi skal opføre os.

1. Passion
Vi arbejder her, fordi vi brænder for det. Gennem vores ægte engagement og personlige erfaringer hjælper vi kunderne med at realisere deres drømme.

2. Kompetente
Vi har stor viden om det, vi arbejder med, derfor er vi i stand til at råde og vejlede vores kunder om de bedste løsninger. Herigennem skaber vi loyalitet og tillid.

3. Handlekraftige
Vi er dynamiske og har evnen til hurtigt at forandre os. Vi er frontløbere i musikbranchen, og vi spotter og skaber hele tiden nye trends og produkter.

4. Team
Mangfoldighed og forskellighed er vores styrke, og vi hjælper hinanden til gavn for kunderne.

5. Kommunikerende
Vi kommunikerer åbent såvel internt som eksternt om virksomhedens initiativer, og vi gør det, vi siger, vi vil gøre.

6. Ordentlige
Vi opfører os ordentligt i alt, hvad vi har med at gøre. Vi behandler andre, som vi gerne selv vil behandles.

7. Præcision
Vi er omhyggelige og præcise overfor både kunder og samarbejdspartnere, med overholdelse af løfter om leveringstid, deadlines og andre indgåede aftaler.

Vision
Vi vi være danskernes foretrukne leverandør af musikinstrumenter, og vi vil udvikle virksomheden til at være førende på verdensplan. Vi vil fortsætte med at gå først med nye initiativer og på denne måde være musikbranchens trendsætter og rollemodel.

Mission
Vi ser det som vores mål at hjælpe musikere på alle niveauer med at realisere deres drømme bedst muligt. Det gør vi ved at være bedst i alt, hvad vi har valgt at gøre. Vi vil altid være ubetinget markedsleder, og vores resultater sætter standarden i vores branche.