Erhvervspraktik

I erhvervspraktik hos 4Sound

Hos 4Sound vil vi gerne give skoleelever mulighed for at komme i erhvervspraktik. Mange af vores ansatte er faktisk startet som praktikanter.

Retningslinjer omkring skolepraktik
For at give dig en idé om, hvad det vil sige at være i praktik hos 4Sound, bør du læse nedenstående.

Vi vil gerne møde dig
Vi vil så vidt muligt gerne have mulighed for at møde dig i butikken inden praktikperioden. Send os en mail på praktik@4sound.dk og aftal et møde.
     
Dette møde er vigtigt for begge parter, da vi skal have lejlighed til at vurdere, om praktikken er rigtigt for dig og os, samt at vi får hilst på hinanden, inden du starter.
     
Du får det største udbytte af dit praktikophold
Hvis du selv er aktiv og ikke gemmer dig i et hjørne med en guitar. Jo mere aktiv du selv er, jo flere opgaver får du, og jo sjovere bliver det.
     
Du skal være indstillet på
Opgaver af fysisk karakter såsom udpakning af varer, opstilling af grej i butik, lettere rengøring, bortskafning af emballage m.m.
     
Der kan forekomme
Døde perioder, hvor der ikke er arbejdsopgaver, men hvor du til gengæld har mulighed for at følge livet i Danmarks førende musikforretning. Benyt disse til at få svar på de spørgsmål du måtte have eller prøv nogle af de instrumenter, du går og drømmer om.
     
Som praktikant kan du desværre ikke forvente at komme til at deltage i det egentlige salgs- og kundebetjeningsarbejde.
     
Mødetider for praktikanter
Mandag til torsdag 10:00-18:00 fredag 10:00-19:00 og lørdag 10:00-15:00. Du kan eventuelt få en aftale med butikkens praktikansvarlige om at få tidligere fri en enkelt dag, men igen gælder – jo mere du deltager, jo sjovere bliver det.

I henhold til reglerne er praktikperioderne ulønnede. Vi har dog for vane at markere et godt praktikforløb med en lille erkendtlighed.