FRAGT OG LEVERING

Når alle varer er på webshoplager

Bestillinger ekspederes og sendes som hovedregel inden for en til tre arbejdsdage, såfremt alle varer befinder sig på vores webshop-lager. Forsendelserne leveres af Bring. Du kan forvente at modtage din bestilling 1-2 hverdage efter afsendelse. 

Levering til privatadresser sker ml 17-21 på hverdage og levering til erhvervsadresser sker mellem 9-17 på hverdage. Hvis ikke du er hjemme ved levering, kan du kontakte Bring på tlf. +4570286070 og oplyse dit forsendelsesnr. og lave en ny aftale for levering.

Hvis du foretrækker at afhente din bestilling, kan du også vælge levering til en SwipBoks (og udvalgte pakkeshops) med mindre varen er for stor – en guitar kan for eksempel ikke være i en SwipBoks. 

Fragtprisen for levering til Swipboks og til udvalgte pakkehops er 60,- Fragtprisen er gratis for ordrer over 2000,- (når det er fikset, altså)

Du kan også bede Bring om at stille dine varer på adressen ved at give Bring en fuldmagt. Du kan for eksempel skrive en seddel på din dør, hvor der står hvor Bring kan stille din pakke. For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at du bærer ansvaret for levering af din pakke, hvis du giver fragtfirmaet en fuldmagt til at stille leveringen på adressen.

Forsendelse med fragtmand

Store forsendelser over cirka 35 kg vil blive leveret med fragtmand på hverdage mellem 8:00-17:00. Hvis ikke du er hjemme ved levering, kan du kontakte Bring på tlf. +4570286070 og oplyse dit forsendelsesnr. og lave en ny aftale for levering. 

Du kan bede Bring om at stille dine varer på adressen ved at give Bring en fuldmagt. Du kan for eksempel skrive en seddel på din dør, hvor der står hvor Bring kan stille din pakke. For god ordens skyld, skal vi gøre opmærksom på, at du bærer ansvaret for levering af din pakke, hvis du giver fragtfirmaet en fuldmagt til at stille leveringen på adressen.

Når alle varer ikke er på webshoplager

Hvis du på hjemmesiden bestiller en vare, som ikke er på centrallageret, skaffer vi varen hjem fra leverandøren, Vi leverer således ikke varer bestilt i webshoppen fra butikkerne med mindre, at den vare, du har bestilt, er en Demodeal. Her må påregnes en leveringstid på mere end fire dage. Forventet leveringstid vil blive oplyst på e-mail efter bestillingen, så snart vi har indhentet relevante oplysninger fra leverandøren.