På gode gamle Amager findes der flere forskellige musikforretninger. Her vil du helt sikkert kunne finde et godt udvalg af forskellige instrumenter, alt fra harmonikaer til guitar. 

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal gå hen, og hvilke butikker der er at finde på Amager, kan du med fordel tage et kig på denne side.


Hvad med at købe online?

Vidste du, at du kan få mere for pengene ved en af Danmarks to største forhandlere?

Se udvalget her…
Her har vi nemlig samlet en liste over alle musikbutikker på Amager. Hertil finder du også relevant information, som vi har fundet på hver butik. 

Der kan være mange formål med at købe et instrument. Måske har du et brændende ønske om at lære at spille guitar, eller så er du inkarneret musikelsker og søger at udvide din samling af instrumenter.

Uanset hvad anbefaler vi dig at tage et kig forbi en af instrument butikkerne på Amager. Her vil du få god og kyndig vejledning. Samtidig får du mulighed for at se udvalget af instrumenter i virkeligheden.

Du kan måske også nikke genkende til, at det kan være en smule besværligt at søge på instrumenter online, da udvalget er så enormt. Derfor kan det altid betale sig at besøge sin lokale musikforretning.

Musik Mick

Adresse:

Amagerbrogade 6, 2300 København

Åbningstider:

onsdag11–17.30
torsdag11–17.30
fredag11–17.30
lørdag11–14
søndagLukket
mandag11–17.30
tirsdag11–17.30

Telefon:

32 54 29 05


Bedøm dette indlæg

0 / 5 Stemmer: 1

Bedømmelse